ایرج حریرچی در بازدید از بیمارستان ۱۷۶تختخوابی کوثر نهاوند که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، با اشاره به اینکه در کشور به ازای هر هزار نفر ۱.۵ تخت بیمارستانی وجود دارد، اظهار کرد: جایگاه ایران در منطقه از لحاظ دارا بودن تخت بیمارستانی نسبت به جمعیت در بین مناطق کشوری رتبه ۱۷ یا ۱۸ است.
وی با اینکه نهاوند جزو شهرستانهایی است که بیمارستانی با کیفیت ساخته شده است و با مدیریتی جهادی و تخصصی به مردم تحویل داده خواهد شد، تصریح کرد: هیچ گونه استخدام موردی نداریم و برای این بیمارستان نیروهای بومی جذب میشوند و در فضای آزمونی و رقابت سالم و شایسته ثبت نام به عمل می آید.
وی با اشاره به اینکه بومی گزینی در بیمارستان کوثر نهاوند با برگزاری آزمون استخدامی صورت می گیرد، افزود: این بومی گزینی باید از طریق آزمون انجام شود چراکه ما هیچ پارامتری برای بکارگیری افراد به خاطر گرفتار بودن و یا نزدیکتر بودن به مسئولان و ... نداریم.
قائممقام وزیر بهداشت با اشاره به اینکه این بیمارستان هدیه نظام و دولت به مردم است، ابراز امیدواری کرد: بیمارستان کوثر نهاوند از محل اعتبارات یک درصد مجلس در موعد مقرر تکمیل شود.
وی با اشاره به اینکه تجهیزات پزشکی و تخصصی که سهم این بیمارستان است آماده بوده و منتقل میشود، عنوان کرد: تخصیص اعتبارات تجهیزات چهارگانه صادر شده و قسمتی از اعتبار آن در استان موجود است و در رابطه با تجهیزات پزشکی و تخصیص هم با توجه به اینکه برخی از آنها آماده است به ترتیب و تدریج منتقل و مستقر خواهد شد.
۲۷۰ پروژه در حوزه بهداشت و درمان در همدان آغاز بکار می کند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت که بیش از دو و نیم سال است از این طرح گذشته است، گفت: در کل استان بیش از ۲۷۰ پروژه با اعتباری افزون بر ۱۰۵ میلیارد تومان در بخش بهداشت و درمان آغاز بکار خواهد کرد که در شهرستان نهاوند ٣٢ پروژه با ۱۰ هزار مترمربع ساخت و ساز و با ۱۴ میلیارد تومان اعتبار قرارداد بسته شده است که مردم از آن بهره مند خواهند شد.
دکتر حبیب الله موسوی بهار افزود: افزون بر ۵۸۰ هزار مورد بستری در طول این دو و نیم سال در فضاهای بیمارستانی دانشگاه داشتهایم که از یارانه سلامت بهرهمند شدند و در راستای اجرای برنامه پنجم توسعه و برای حمایت مالی و بیماران بستری شده در شهرستان نهاوند ۹۴ هزار مورد بستری در طول این دو سال و نیم بوده است که از این تعداد ۶۰ هزار بستری در بیمارستان آیت الله علیمرادیان و ۳۴ هزار مورد آن در بیمارستان شهید حیدری بوده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در استان همدان تعداد زایمان های طبیعی بیش از ۶۸ هزار بوده است، تصریح کرد: در کل استان همدان در طول این دو و نیم سال ۶۸ هزار زایمان طبیعی و به صورت رایگان بوده که در شهرستان نهاوند ۱۱ هزار مورد زایمان طبیعی و به صورت کاملا رایگان بوده است.
موسوی بهار با بیان اینکه در حوزه درمان بیش از ۱۴ میلیارد تومان هزینه اجرای طرح تحول نظام سلامت شده است، عنوان کرد: از این میزان اعتبار نزدیک به ۸ میلیارد تومان یارانه سلامت بوده که شامل ۹۴ هزار مورد بستری بوده است.
وی با بیان اینکه در استان یک پد هلیکوپتر هم نداشتیم و چهارمین پد هلیکوپتر استان در نهاوند ساخته شد و در سایر بیمارستانهای استان نیز در حال احداث است، افزود: گسترش بخش اورژانس و واحد زایمانی «ال. دی. آر» در بیمارستان آیتالله علیمرادیان، راه اندازی واحدهای امحای زباله در ۱۶ بیمارستان دانشگاهی استان همدان در حالی که بیمارستانهای دانشگاهی استان فاقد واحد امحای زباله بودند از دیگر امور انجام گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: تعداد ۴۵ پزشک متخصص در شهرستان نهاوند در حال فعالیت هستند که یکسوم آنها از نیروهای بومی و متخصص شهرستان هستند.
وی افزود: با فعالیت ۵۰ پایگاه اورژانس در همدان، طی این مدت تعداد ۴۲ دستگاه آمبولانس جدید وارد استان شده که تحویل واحدهای فوریتهای پزشکی شده و از این تعداد ۵ آمبولانس به نهاوند اختصاص یافته است.
خدمت به مردم در این مملکت هم ارزش اخروی دارد هم دنیوی
امام جمعه نهاوند نیز گفت: خدمت در هر نظامی برای هر مردمی ارزش است و خدمت به مردم در این مملکت برای مردم آن هم ارزش اخروی دارد و هم ارزش دنیوی که رضای خداوند را در پیش دارد و مهمترین آن ارج نهادن آن است.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام عباسعلی مغیثینیا با اشاره به اینکه بعد از ۳۷ سال نخستین بیمارستان دولتی و نخستین اقدام دولت در نهاوند در حال احداث است، اظهار کرد: در جهت پذیرش نیروهای بیمارستان نیز از نیروهای بومی پذیرش شود چرا که معضل شهرستان نهاوند اشتغال و بیکاری جوانان آن است و قدمی در این راه نیز برداشته شود که شهرستان پیشرفتی داشته باشد و مردم بیشتر عملکرد دولت و نگاه ویژه و مساعدت هایی را که داشته است، ببینند.