کد خبر: ۸۲۱۱۳
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - 18 September 2016
ایمپلنت قطعه‌ای تیتانیومی است که دارای خاصیت بیولوژیک است، یعنی با بافت بدن سازگار است و در مقابل اکسیژن، اسید و خوردگی، مقاومت دارد. تیتانیوم باعث آلرژی در بدن نمی‌شود و اجسام خارجی نمی‌توانند به وسیله آن بر بدن تاثیر بگذارند. زیرا تیتانیوم قابلیت سازگاری با بدن دارد.
 ایمپلنت چیست؟ ایمپلنت قطعه‌ای تیتانیومی است که دارای خاصیت بیولوژیک است، یعنی با بافت بدن سازگار است و در مقابل اکسیژن، اسید و خوردگی، مقاومت دارد. تیتانیوم باعث آلرژی در بدن نمی‌شود و اجسام خارجی نمی‌توانند به وسیله آن بر بدن تاثیر بگذارند. زیرا تیتانیوم قابلیت سازگاری با بدن دارد.

ایمپلنت ساخته شده با لیزر
استفاده از لیزر برای ساخت ایمپلنت بیش از 20 سال است که آغاز شده است تا ایده آل ترین سطح ایمپلنت را به دنیا معرفی کند.در واقع کانالهای میکرونی کوچکی با لیزر در سطح ایمپلنت ساخته شده اند که خصوصیات منحصر به فردی را به وجود می آورند.

نقش میکروکانال های لیزی در سطح ایمپلنت 
این خصوصیت ، یک سد محکم و نفوذ ناپذیر در اطراف ایمپلنت در مقابله با میکروب ها ایجاد میکند و سلامتی استخوان کرستال اطراف ایمپلنت را حفظ میکند.

نتیجه: این خصوصیت از تحلیل استخوان در اطراف ایمپلنت در طولانی مدت جلوگیری می‌کند.
دستاورد برای بیمار :ماندگاری دراز مدت (تا آخرعمر فرد)حتی تا 100 سال !!!) در مقایسه با ایمپلنت های معمولی )

نقش سطوح لیزری ایمپلنت در ثبات و اتصالات ایمپلنت :
این سطوح لیزری به خاطر سطح یکنواخت و پراکندگی یکدست در اطراف ایمپلنت و داشتن میکروکانالهای بسیار ریز باعث میشوند که سلولهای استخوانساز مانند فیبروبلاست ها و استئوبلاست ها اتصالات بسیار محکمی دور تا دور ایمپلنت بوجود می اورند .(برخلاف ایمپلنت ها ی دندانی معمولی که استخوان سازی به طور انتخابی و تصادفی در اطراف ایمپلنت صورت میگیرد.)
نتیجه :جوش خوردن سریعتر ایمپلنت با استخوان (استئوایتگریشن سریعترودر نتیجه تحویل زودتر پروتز ثابت (روکش به بیمار) (کسانی که مسافر خارج از کشور هستند و یا برای تحویل روکش عجله دارند و یا مدیران محترم به علت داشتن جلسات مهم ، این نوع ایمپلنت حتما توصیه میگردد.)

مقایسه ایمپلنت های معمولی با ایمپلنت با تکنولوژی لیزر:
ایمپلنت های دیگر دنیا دارای سطح اسید اچ و یا سندبلاست وغیره میباشند که سبب شده تا به صورت اتفاقی سلولهای فیبروبلاست ها و استئوبلاست ها ار به خود جذب کنند و سطح تماس استخوان و ایمپلنت بستگی به سطحی از ایمپلنت دارد که سلولها فرود می آیند ، بنابر این در ایمپلنت های معمولی اتصال استخوان (بافت سخت)و لثه (بافت نرم) باعث ایجاد سد محکم و چسبندگی عالی لثه در اطراف ایمپلنت معمولی نمیشود.

اما در ایمپلنت با تکنولوژی لیزر چسبندگی عالی لثه و استخوان رخ میدهد.

نتیجه برای بیمار: تحلیل استخوان در یک بررسی 3 ساله ، در اطراف ایمپلنت های معمولی بیش از 70% بود که معادل 1.35 میلیمتر بود اما در اطراف ایمپلنت لیزری تحلیل استخوان 46/0میلیمتر بود . بنابر این : ایمپلنت لیزری تحلیل استخوان اطراف ایمپلنت کمتری دارد.

کلینیک تخصصی ایمپلنت و زیبایی دکتر سجودی


اولین مرکز معتبر در ایران می باشد که ایمپلنت های ارائه شده به بیمار را گارانتی مادام العمر می‌کند و ضمانت نامه مخصوص بین المللی به بیمار میدهد. این ضمانت نامه در بیش از 85 کشور دنیا داری خدمات می باشد و اگر بنا بر هر علتی مشکلی برای بیمار رخ دهد، خدمات ایمپلنت دندان ساخته شده با لیزر به بیمار داده میشود و بیمار میتواند بدون هیچ نگرانی از این خدمات استفاده کند.
برچسب ها: ایمپلنت ، تیتانیوم ، آلرژی
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: