معاون وزیر نیرو با بیان اینکه نجات ایران تنها در گرو اجرای پروژههای عمرانی نیست، خاطر نشان کرد: برای خروج از بحران آب لازم است که مدیریت صحیح صورت گیرد.
رحیم میدانی، معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اهمیت نجاتبخشی آبهای زیرزمینی از شرایط فعلی گفت: نجات آبهای زیرزمینی نیازمند پروژه اجرایی چندانی نیست به همین دلیل باید اقدامات مدیریتی تدوین شدهای برای منابع آبی کشور صورت بگیرد.
وی با اشاره به آخرین وضعیت خوزستان، اظهار کرد: به عنوان مثال برای تامین آب خوزستان مجبور به اجرای پروژه ۱۰ هزار میلیارد تومانی شدیم و این در حالی بود که اگر کیفیت کارون از بین نمیرفت، نیازی به اجرای چنین پروژهای نبود.
به گفته معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا، از بین رفتن کیفیت آب کارون باعث شد تا از دز آب را به خوزستان بیاوریم که این مساله نیز هزینه میلیاردی را متحمل وزارت نیرو کرد.
میدانی با بیان اینکه اگر مدیریت آب دیده میشد این شرایط به وجود نمیآمد، گفت: اگر سیاست کشور اجرای پروژههای عمرانی باشد نه تنها بحران آب حل نمیشود، بلکه مشکلاتی نیز به وجود میآید، بنابراین بهترین راه این است که مضامین آب کشور بهطور کامل شناخته و نگاه ویژهای به آن شود.
وی تصریح کرد: نباید فرصت خروج از مسیر درست مدیریت آب به هیچ دولتی تحت هر عنوان و شعاری داده شود و مدیریت آب در قالب عوام زدگی و مسائل سیاسی قرار گیرد.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با بیان اینکه برای مدیریت درست آب لازم است که یک اصول علمی و کارشناسی و همچنین مطابق با استانداردهای خارجی تدوین شود، ادامه داد: اگر این اتفاق صورت نگیرد با وجود دهها سد و کارهای عمرانی روزبهروز وضعیت ما بدتر خواهد شد.
میدانی با بیان اینکه سدسازی راهحل مشکل آبی کشور نیست، گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر کشور از نظر اقتصادی با مشکل روبهرو شده و قیمت نفت نیز کاهش چشمگیری یافته است لازم است به مسائل کشور با عقل و خرد برطرف شود بهطوری که بتوان با مدیریت درست تولید ارزش کرد.