روزنامه جوان در شماره سه شنبه 9 شهریور، نوشت: «لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به پروتکل اختیاری کنوانسیون حقوق کودک در مورد به کارگیری کودکان در منازعه مسلحانه» 23 تیر ماه امسال از سوی رئیس جمهور برای تبدیل شدن به قانون به مجلس فرستاده شد و درحالی که 24 مرداد ماه با نظر مخالف مرکز پژوهش های مجلس مواجه شد، در 25 مرداد در کمیسیون حقوقی مجلس تصویب شده است و قرار است در همین روزها برای رأی گیری به صحن علنی مجلس بیاید.
این روزنامه تیتر نخست را به عنوان کفران نعمت برجام عذاب الهی می آورد، اختصاص داد و آورد: در حالی که بسیاری از اعضای دولت یازدهم رهاورد برجام را «تقریباً هیچ» می پندارند و بر این نکته بارها تأکید کرده اند، رئیس جمهور معتقد است دولت اگر کاری جز برجام نکرده بود، برای دستاورد سه ساله اش کافی بود! روحانی همچنین می گوید « اگر کفران نعمت برجام کنیم عذاب الهی نازل می شود». آیا این ترساندن مردم یا دست کم منتقدان برجام از جهنم است آن هم از سوی دولتی که پیش از این اعتقاد داشت« نباید مردم را به زور به بهشت برد»! روحانی دیروز در مراسم اختتامیه جشنواره شهید رجایی گفت: « در مذاکرات هسته ای طی تاریخ ایران سابقه نداشته که از نحوه سخن گفتن، قدم زدن، لبخند زدن تا کلمه کلمه تصمیم گیری ها، متون و پیوست ها در مجامع عمومی، خطبه ها، دانشگاه ها، تریبون ها و رسانه ها به این میزان مورد دقت واقع شده باشد. اینکه تصمیمات دولت تا این حد مورد بحث عمومی و رسانه هاست، سنت حسنه ای است که باید به سایر قوا و نهادها تعمیم یابد. مردم حق سخن گفتن، فکر کردن و اظهارنظر در هر کلام، سخن و تصمیمی را در نظام دارند، اما همان گونه که مقام معظم رهبری تأکید فرمودند، نقد باید منصفانه و توأم با راه حل باشد. »
روزنامه جوان با انتخاب عنوان استقبال آبادان از پیکر 66 شهید دفاع مقدس، نوشت: به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از خوزستان، همزمان با سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر، پیکرهای پاک 66 شهید دوران دفاع مقدس روز گذشته از طریق آبراه اروند به بندر آبادان وارد شد و مورد استقبال مردم و مسئولان آبادان قرار گرفت. بر اساس این گزارش، پیکرهای مطهر شهدا با یک شناور جمهوری اسلامی ایران از بندر بصره پس از طی مسیر دریایی اروندرود از اسکله مسافری بندر آبادان وارد میهن شد. پیکرهای پاک این شهیدان در مناطق عملیاتی فاو، المعامر، ام الرصاص، مجنون، زبیدات، شرهانی و شرق دجله توسط کمیته جست وجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح تفحص شده است.
پاداش 230 میلیون تومانی در کوچک ترین شرکت سیمانی شستا!، دیگر عنوان این روزنامه محسوب می شود، در تشریح این مطلب می خوانیم: شرکت سیمان تهران که یکی از سه غول سیمانی کشور به شمار می رود در مجمع سال جاری فقط 60میلیون تومان پاداش برای اعضای هیئت مدیره مصوب کرد، آن وقت سیمان قائن که یکی از شرکت های سیمانی کوچک تأمین اجتماعی به شمار می رود، پاداش 230میلیون تومانی را برای اعضای هیئت مدیره خود در نظر گرفت!
بررسی های روزنامه «جوان» نشان می دهد علاوه بر فیش های حقوقی نجومی، مقوله پاداش های نجومی نیز به یکی از معضلات کشور تبدیل شده است. مجموعه وزارت کار و همچنین سازمان تأمین اجتماعی مدعی است بودجه اش فقط کفاف 10 ماه از سال را می دهد و در عین حال در صدها شرکت تابعه این مجموعه حقوق و پاداش های نجومی پرداخت می شود. سیمان قائن وابسته به سیمان تأمین است که سیمان تأمین نیز وابسته به سازمان تأمین اجتماعی و وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی است.
روزنامه جوان با درج عنوان اصلاح قراردادهای نفتی در جلسه «غیرعلنی» دولت!، آورد: الگوی پیشنهادی وزارت نفت برای قراردادهای نفتی درحالی برای بار سوم به تصویب هیئت دولت رسید که گویا اصلاحات اساسی اعمال شده است تا نگرانی ها تا حدودی کاهش یابد. پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری دو شب پیش خبر تصویب اصلاحات شرایط عمومی قراردادهای نفتی را در خروجی خود قرار داد ولی به جزئیات آن اشاره نکرد؛ جزئیاتی که از سوی نمایندگان مجلس و کارشناسان برجسته حوزه نفت و انرژی مورد تأکید قرار گرفته بود. وزارت نفت در مصوبه قبلی که از دولت دریافت کرده بود میادین مستقل و میادین با ضریب بازیافت بالای 20 درصد را نیز در IPC قرار داده بود ولی در جلسه 25 مردادماه زنگنه قول داده بود آنها را از این الگوی قراردادی حذف کند.
«ظریف «نامه آرامش بخَش» را به «امان نامه» ترجیح می دهد» و «حسن غفوری فرد: کیسه ای خاکستر به ما دادند و گفتند جنازه کشمیری است!» از دیگر عنوان های صفحه نخست این روزنامه است.
روزنامه جوان در ستون سرمقاله عنوان «دفاع ما شامل پاسخگویی سخت خواهد بود» به قلم عباس حاجی نجاری را برجسته کرد و همچنین در ضمیمه امروز«جوان» عنوان «عیار مقاومت» را انتشار داد.