کد خبر: ۷۹۸۵۵
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - 22 August 2016
مطابق بررسی های انجام شده میزان مصرف نمک در کشور ما 12.5 گرم برای هر فرد است در حالی که این رقم در کشور های دیگر 5 گرم است.
ایگاه خبری عصر ایران نوشت: مطابق بررسی های انجام شده میزان مصرف نمک در کشور ما 12.5 گرم برای هر فرد است در حالی که این رقم در کشور های دیگر 5 گرم است.

مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو با هشدار درباره افزایش مصرف نمک در کشور نسبت به اثرات سوء این ماده در مواد غذایی هشدار داد.

دکتر حسین رستگار در گفت و گو با عصر ایران با اشاره به تصویب برنامه ای در شورای سلامت در رابطه با کاهش تولید مواد غذایی دارای میزان بالای شکر ، نمک و اسید های چرپ ترانس گفت: هم اکنون مهم ترین علت افزایش بیماری های غیر واگیر در ایران و حتی کشور های دیگر دنیا موضوع مواد غذایی است . هرچند وضعیت ما نسبت به دیگر کشور ها مناسب تر است اما در این زمینه باید بسیار فعال تر باشیم.

وی با اشاره افزایش مصرف نمک در ایران خاطر نشان کرد: مطابق بررسی های انجام شده میزان مصرف نمک در کشور ما 12.5 گرم برای هر فرد است در حالی که این رقم در کشور های دیگر 5 گرم است که این کشور ها برنامه هایی برای کاهش این رقم به 3 گرم نیز در دست اجرا دارند.
مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بیشترین میزان مصرف نمک در کشور در حوزه نان است گفت: به دلیل اینکه مصرف نان در کشور بالا است لذا وزارت بهداشت به شدت به دنبال کاهش میزان نمک در این محصول است که در این راستا در شورای عالی سلامت برنامه هایی تدوین و در حال اجراست.

وی در پاسخ به پرسشی در زمینه دلیل استفاده زیاد نمک در نانوایی ها گفت: نانوایی ها پایین بودن کیفیت آرد را دلیل استفاده نمک در آن ذکر می کنند اما این دلیل به تنهایی قابل قبول نیست.
دکتر رستگار همچنین گفت: به منظور استفاده مناسب نمک از سوی نانوایی ها جلساتی را با اتحادیه مربوط برگزار و موضوع به صورت جدی در شورای عالی سلامت در حال پیگیری است.
*منبع: پایگاه خبری عصر ایران
برچسب ها: غذا و دارو ، نمک ، سلامت ، شکر
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: