آرش کردی که در جلسه شورای معاونان شرکت توانیر سخن میگفت، شرایط حال حاضر صنعت برق را ویژه توصیف کرد و گفت: در سه ماه گذشته فشار مضاعفی به ارکان صنعت برق وارد شده است و در این شرایط سخت مجموعه نگری در صنعت برق به ویژه در بخش نقدیگی باید به گونه ای باشد که بتوان با آن صنعت برق را اداره کرد.
کردی در عین حال با قدردانی از تلاشهای همه جانبه وزیر نیرو برای بهبود شرایط صنعت برق، ابراز امیدواری کرد گشایشی در امور این صنعت به ویژه در بحث هدفمندی حاصل شود.
وی در این جلسه همچنین از ابلاغ چارت جدید شرکت توانیر سخن گفت و اضافه کرد: با تمهیدات و پیگیریهای انجام شده، چارت مناسبی برای شرکت توانیر تهیه شد و تا حدودی نسبت به قبل تنگناها در این بخش از بین رفته و مشکلات برطرف شده که لازم است در این خصوص از مهندس کرم رضایی نیز تشکر کنم.
مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به ایجاد معاونت انتقال در چارت جدید شرکت توانیر گفت: خوشبختانه صنعت برق از نیروهای خوبی بهرهمند است، از این رو در چارت جدید مهندس حسینی در سمت معاونت جدید انتقال توانیر منصوب شدهاند تا در شرایط سخت امروز به این بخش کمک کنند.
وی خاطرنشان کرد: تقریباً سرمایه گذاریهایمان نسبت به سالهایی که رونق داشتیم قابل مقایسه نیست و روز به روز مسائل شرکتها سخت تر میشود، بنابراین معاونت انتقال از این جهت اهمیت دارد که قدر همین تاسیساتی که ایجاد کردهایم را بدانیم و درست و مناسب از آنها بهره برداری کنیم.
کردی یادآور شد: در شبکه انتقال با مسائل متعددی مواجهیم که اگر برای آنها تدبیری اندیشیده نشود ما را دچار گرفتاری خواهد کرد، مسائلی همچون جریان اتصال کوتاه شبکه، پرباری ترانسها، مسائل هارمونیکی و... که شبکه را تهدید میکنند این در حالی است که به لحاظ یافتن راه حل نیز کار چندانی انجام نشده و کارها بیشتر مقطعی بوده و کار منسجم و خاصی را نتوانستیم ارائه دهیم، بنابراین همه باید در این زمینه کمک کنیم.
مدیرعامل توانیر همچنین گفت: اگر به سمتی پیش برویم که حوزهها وظایفشان را خود برعهده بگیرند، مناسبتر است، از این رو در ساختار جدید بحث تولید پراکنده، تجارت خارجی، برق روستایی و دفتر بررسیهای مالی و بازرگانی و امور مرتبط با بازرسی و ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات از جایگاه مشخص تر و باثبات تری برخوردار شده است.
بر اساس گزارش وزارت نیرو، وی در خصوص وضعیت مولدهای تولید پراکنده در کشور نیز گفت: در این بخش طی چند سال گذشته 700 مگاوات ظرفیت ایجاد شد که امیدواریم امسال این میزان را به رقم قابل توجه 900 مگاوات برسانیم.
کردی برق رسانی به روستاها را جزو اقدامات اصلی در حوزه اقتصاد مقاومتی عنوان و تاکید کرد: امسال با برق رسانی به 490 روستای باقیمانده، پرونده برق رسانی به روستاهای بالای 5 خانوار در کشور بسته میشود.