ماه رمضان که فرا میرسد، افطار وقت مناسبی برای دید و بازدیدهایی است که گاهی تنها یک بار در سال در محیطی خارج از کار یا منزل رخ میدهد.
به گزارش ایسنا، جدول زیر نشان میدهد که افطار و شام در رستورانها و هتلهای مجلل شهر برای هر نفر چقدر تمام میشود و کدام به صرفهتر است.
تنوع منویی و خدمات باعث شد برای مقایسه قیمتها، منو برخی از این رستورانها و هتلها، به سه بخش ویژه افطار، غذاهای اصلی و دیگر اقلام (نوشیدنی، دسر، میوه، سالاد، اردور و ...) تقسیم شود.
اطلاعات براساس آن چه در وب سایت رسمی این رستورانها و هتل ها آمده جمعآوری شده و بالاترین قیمت منو، با توجه به منوهای متفاوت برخی از رستورانها انتخاب شده است. جدول زیر میتواند مقایسهای باشد برای آنها که انتخابشان یک افطار و شام لوکس است.
نام رستوران | تنوع اقلام افطاری | تنوع اقلام شام | دیگر اقلام (نوشیدنی، دسر، میوه، سالاد، اردور و...) | مجموع قیمت (ریال) |
تالار فرمانیه | 8 | 14 نوع | 12 نوع | 1,250,000 |
هتل استقلال | 14 | 8 نوع | 12 نوع | 1,654,620 (بدون احتساب قیمت سالن) |
اسپیناس پالاس | 15 | 11 نوع | 16 نوع | 2,700,600 (بدون احتساب قیمت سالن) |
رستوران گردان برج میلاد | 22 | 21 نوع | 52 نوع | 2,700,600 (با احتساب مالیات بر ارزش افزوده) |
هتل اوین | ندارد | 18 نوع | 29 نوع | 2,180,000 |