رئیس کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران به طلب ۱۱۰ هزار میلیاردی سازمان تامین اجتماعی از دولت اشاره کرد و گفت: این امر نباید در کیفیت ارائه خدمات به جامعه کارگری تاثیرگذار بوده و سبب نارضایتی بیمهشدگان تامین اجتماعی شود.
به گزارش تسنیم، غلامرضا عباسی ظهر امروز در نشست آموزشی بهبود عملکرد تشکلهای کارگری و کارفرمایی با بیان اینکه در تصمیمسازیها تشکلهای کارگری همانند کشورهای توسعهیافته باید دخالت داده شوند، اظهار داشت: در حال حاضر در حدود 12 هزار تشکل کارگری و کارفرمایی در کشور وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه ظرفیت تشکلها در ابعاد کمی و کیفی باید ارتقا یافته و توانمند شوند، عنوان کرد: اصلاح فصل 6 قانون کار سبب ایجاد عدالت شده و حضور تشکل کارگری در این بند قانونی الزامی شود.
رئیس کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران با اشاره به اینکه ارتقا سطح آموزشی یکی از نیازهای مبرم جامعه کارگری حال حاضر است، ابراز کرد: بیشتر مسائل و مشکلات جامعه کارگری در بخش تامین اجتماعی است.
وی با بیان اینکه در چند سال گذشته جامعه کارگری بر موضوع احیای مجدد شورای عالی تامین اجتماعی تاکید کرده است، یادآور شد: چطور است که یک شبه صندوق تامین اجتماعی را به سازمان تامین اجتماعی ارتقا میدهند ولی به خواسته جامعه میلیونی کارگری بیاعتنا هستند.
عباسی با تاکید بر اینکه سند کار شایسته در سال 89 به امضا رسید ولی تاکنون در کشور به این موضوع پرداخته نشده است، افزود: اجرای سند کار شایسته در کشور باید در دستور کار قرار گیرد.
وی به طلب 110 هزار میلیاردی سازمان تامین اجتماعی از دولت اشاره کرد و گفت: این امر نباید در کیفیت ارائه خدمات به جامعه کارگری تاثیرگذار بوده و سبب نارضایتی بیمهشدگان تامین اجتماعی شود.
رئیس کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران با اشاره به اینکه اجازه اعتراض و طرح دعوی از طریق نمایندگان کارگری وجود ندارد، عنوان کرد: تشکل کارگری یک صنف محسوب میشود و یک تشکل سیاسی نیست.
وی خاطرنشان کرد: تشکلهای کارگری باید از ورود به عرصههای سیاسی خودداری کنند چرا که ورود به این بخش یک سم و آفت بزرگی برای آنان محسوب میشود.