
مدیرعامل بانک قرضالحسنه رسالت از پرداخت 200میلیارد ریال تسهیلات به بنیاد شهید و امور ایثارگران کل کشور خبرداد.
محمدحسین حسینزاده مدیرعامل، حمزه زارع زاده معاون مدیرعامل و بهروز رضایی دونچالی مدیرگروه دوم بانکداری اجتماعی بانک قرضالحسنه رسالت با حجتالاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی شهیدی نماینده ولیفقیه، معاون رییسجمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار و گفتوگو کردند.
حسینزاده در این دیدار با ارایه توضیحاتی جامع در خصوص فعالیتهای بانک قرضالحسنه رسالت به رشد چشمگیر مشتریان این بانک اشاره کرد.
وی اشاعه و ترویج فرهنگ مقدس قرضالحسنه را مهمترین هدف این بانک عنوان کرد و گفت: مجموعه بانک قرضالحسنه رسالت برای دستیابی به این مهم با تمام توان در حال ارایه خدمات هستند.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه رسالت ارایه خدمات و پرداخت تسهیلات به نهادهای همچون بنیاد شهید و امور ایثارگران را افتخاری بزرگ برای بانک قرضالحسنه رسالت برشمرد و اظهار امیدواری کرد این سطح همکاری بین دو نهاد بیش از پیش ادامه یابد.