کد خبر: ۶۹۳۶۴
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 29 April 2016
رئيس سابق اتاق بازرگاني تهران در گفت و گو با سايت اميد هسته ايرانيان تصريح كرد :‌معتقدم نتايج تفاهم نامه هاي ايران با تجار و شركت هاي خارجي در نيمه دوم سال به بار مي نشيند.
 رئيس سابق اتاق بازرگاني تهران در گفت و گو با سايت اميد هسته ايرانيان تصريح كرد :‌معتقدم نتايج تفاهم نامه هاي ايران با تجار و شركت هاي خارجي در نيمه دوم سال به بار مي نشيند.

يحيي آل اسحاق با بيان اينكه چشم بستن بر افزايش سفرهاي سياسي و تجاري هيات هاي خارجي بي انصافي بر روند رو به بهبود وضعيت اقتصادي كشور است، اظهار داشت: اين سفرها مقدمه اي براي شناخت و همكاري بلندمدت ايران و كشورهاي ديگر خواهد شد.

وي در گفت و گو با پايگاه خبري اميد هسته اي افزود: ما نمي توانيم از كنار سفر روساي جمهور و بيش از 150 هيات سياسي و اقتصادي كه به تهران آمده اند به راحتي عبور كنيم و بگوييم چون هنوز قراردادي امضا نشده است پس كاري هم صورت نگرفته است.

رئيس سابق اتاق بازرگاني تهران ادامه داد:فعالين اقتصادي با حرف و شعار براي همكاري و سرمايه گذاري به هيچ كشوري نمي روند. اقتصاد برپايه عمل شكل مي گيرد و تجار و بازرگانان بزرگ اروپايي و آسيايي به ايران مي آيند چرا كه برآوردشان از آينده بازار ايران مثبت است.

وي تاكيد كرد: اهل بازار و تجارت از زير و بم هر كاري اطلاع مي يابد بعد براي مشاركت در آن ابراز تمايل مي كند بنابراين درخواست شركت هاي خارجي براي حضور در بازار ايران نشان دهنده موفقيت اين ارزيابي ها است.

به گفته آل اسحاق بيشتر سفرهاي صورت گرفته منجر به انعقاد تفاهم نامه هاي ميان ايران و شركت هاي موردنظر شده است اما براي اجرايي شدن اين قرادادها بايد اندكي منتظر ماند.

وي معتقد است كه در صورت عادي سازي وضعيت منطقه،بهبود روابط ايران با برخي از كشورها و گشايش در همكاري هاي بين المللي بانك هاي ايران با بانك و موسسات پولي و مالي بزرگ جهان ما شاهد به سرانجام رسيدن تفاهم نامه هاي منعقده هستيم.

رئيس سابق اتاق بازرگاني تهران يادآور شد: تا سه سال پيش سطح ارتباطات ايران و كشورهاي جهان به صورت كاملا مبهم و غيرشفافي در جريان بود كه سفرهاي اخير مقامات سياسي و هيات هاي تجاري و اقتصادي موجب مي شود كه اين روابط كاملا شفاف و عيان شود.

وي با طرح اين مطلب كه بازار 80ميليوني ايران براي بسياري از تجار و بازرگانان وسوسه انگيز است،ادامه داد:شركت هاي خارجي علاوه بر بازار ما،با يك بازار 200تا 300ميليوني كشورهاي اطراف ما نيز مواجه هستند كه نمي خواهند تحت هيچ شرايطي ان را از دست بدهند.

آل اسحاق تاكيد كرد: با فراهم شدن امكان استفاده از سيستم سوئيفت ما آماده تبادلات بانكي در جهان هستيم اما همانطور كه رئيس كل بانك مركزي مطرح كرده اند برخورداري از مزاياي اين سيستم هم در صورتي امكانپذير است كه آمريكايي ها از كارشكني هاي خود دست بردارند.

وي با اشاره به اظهارات اخير وزيرخارجه آمريكا در رابطه با عدم مانع تراشي واشنگتن در همكاري هاي بانكي ايران و اروپا متذكر شد: اين مشكل نه از سوي جان كري بلكه از جانب دستگاه هاي ديگر اعمال شده است اما در هر صورت او نيز بخشي از هيئت حاكمه كشوري است كه مانع اين همكاري ها است.

اين فعال اتاق بازرگاني افزود: در صورتي كه بنا به گفته وزيرخارجه آمريكا،واشنگتن دست از كارشكني در همكاري هاي اقتصادي ما با جهان بردارد دورنماي وضعيت اقتصادي ايران بسيار مثبت است.

وي تاكيد كرد: برهمين اساس هم مي گويم كه برآورد بنده از رشد 2درصدي اقتصاد ايران از پاييز سال جاري است كه اميدوارم با تلاش هاي تمامي دولتمردان و بنگاه هاي خصوصي اقتصادي به ثمر بنشيند.

به اعتقاد ال اسحاق وقت آن است كه دست از بهانه گيري و ارائه ادعاهاي واهي در مسير اجراي برجام برداريم و همه تلاش كنيم تا وضعيت اقتصادي كشور در مسير رشد و شكوفايي قرار گيرد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: