کد خبر: ۶۷۹۷۷
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ - 12 April 2016
یک مقام آگاه خبر داد دهک‌های پردرآمد جامعه برای اجرای مصوبه جدید مجلس یعنی حذف(حدود ۲۴ میلیون نفر) از یارانه‌بگیران در وزارت رفاه شناسایی شده‌اند و با پیش‌بینی خطای ۸ درصدی امکان حذف فوری آنها وجود دارد.
یک مقام آگاه خبر داد دهک‌های پردرآمد جامعه برای اجرای مصوبه جدید مجلس یعنی حذف(حدود ۲۴ میلیون نفر) از یارانه‌بگیران در وزارت رفاه شناسایی شده‌اند و با پیش‌بینی خطای ۸ درصدی امکان حذف فوری آنها وجود دارد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مجلس شورای اسلامی در جدیدترین مصوبه خود حذف 3 دهک برخوردار و پردرآمد جامعه را از لیست دریافت‌کنندگان یارانه نقدی (45 هزار و 500 تومان به ازای هر نفر) تصویب کرده است.

طبق تحقیقات  فارس، تا این لحظه 3 میلیون و 300 هزار نفر از یارانه بگیران غیر نیازمند حذف شده‌اند که درصد خطای پایینی در شناسایی آنها وجود داشت و این تعداد خطا هم بلافاصله با برقراری یارانه، به لیست بازگشتند.

این مقام آگاه تصریح کرد: طبق یک نظرسنجی 75 درصد از افرادی که به طور یقین ثروتمند بوده و یارانه نقدی از دولت دریافت می‌کردند از حذف خانوار خود ناراضی‌اند یعنی این دسته از افراد که مشمول پزشکان متخصص یا وکلا یا اعضای هیأت علمی و یا بازرگانان بودند نسبت به عدم دریافت یارانه ابراز نارضایتی می‌کنند.

* شناسایی دهک‌های پردرآمد جامعه و دهک‌های نیازمند

به گفته وی دولت در 4 سال گذشته با استفاده از 42 پایگاه اطلاعاتی دهک‌های جامعه را به ترتیب از یک تا 10 شناسایی کرده و حذف شدگان یارانه نیز تا پیش از این از پر درآمدترین دهک‌های جامعه بوده‌اند.

این مقام آگاه گفت: اگر دولت طبق مصوبه مجلس موظف به حذف 3 دهک بالای درآمدی از لیست دریافت کنندگان یارانه شود احتمال قطع فوری یارانه این خانوارها با توجه به منابع اطلاعاتی موجود وجود دارد.

در عین حال به احتمال زیاد دولت برای جلوگیری از تبعات سیاسی و اجتماعی این موضوع سیاست حذف یکباره را اعمال نکرده و به مرور این کار را انجام دهد.

* بانک‌های اطلاعاتی مورد استفاده دولت در حذف یارانه‌ها

این گزارش حاکی است  بانک‌های اطلاعاتی همچون خودرو، املاک و مستغلات، تسهیلات بانکی، بیمه بدنه و بیمه شخص ثالث در کنار مالیات (حقوق، خودرو و مشاغل) و اطلاعات موجود در سازمان تأمین اجتماعی هستند.

بانک‌های اطلاعاتی توسط دولت هر 3 ماه یکبار به روز می‌شوند.

علاوه بر این، بانک اطلاعاتی موجود در سازمان بازنشستگی کشوری، اصناف، کارمندان دولت، صرافی‌ها، وکلا، پزشکان، اعضای هیأت علمی، هیأت مدیره شرکت‌های دولتی، بانک‌ها، مؤسسات مالی و اعتباری، فوق تخصص‌ها، مدیران شرکت‌ها، هیأت‌مدیره بانک‌ها، پیمانکاران تحت پوشش تأمین اجتماعی، کمیته امداد، بهزیستی، بیمه حمایت از روستائیان و افراد مقیم خارج از کشور دیگر منابع دولت را شامل می‌شود.

به گزارش فارس، از دیگر منابع موجود در بانک اطلاعاتی برای شناسایی 10 دهک درآمدی جامعه، سهام عدالت،افراد با سفرهای خارجی بالا و دارندگان خودروی لوکس، بیماران خاص هستند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: