کد خبر: ۶۱۲۰۸
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - 21 January 2016
معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استان‌های وزارت صنعت، معدن وتجارت گفت: هم اکنون امکان حضور سرمایه گذاران خارجی درکشور فراهم وصادارات محوری مبنای تعاملات باسرمایه گذاران خارجی است.
علی یزدانی در مراسم معارفه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه که امروز پنجشنبه برگزار شد، از فضای پسابرجام با عنوان فضای نشاط اقتصادی یاد کرد و اظهار داشت: موفقیت‌های حاصل شده در اجرای برجام نتیجه حمایت‌های مقام معظم رهبری است.

یزدانی پیگیری‌های دولت و تیم مذاکره کننده را از دلایل موفقیت اجرای برجام در کشور دانست و افزود: باید از فضای پرنشاط اقتصادی که در کشور ایجاد شده نهایت استفاده را به عمل آورد.

معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت اما به شرایط اقتصادی سخت در کشور اشاره کرد و گفت: دولت کشور را در حالی اداره می‌کند که نفت با قیمت بشکه‌ای ۲۳ دلار معامله می‌شود.

یزدانی ۲۶ دی ماه را روز شکست حصر اقتصادی جمهوری اسلامی ایران نامید و گفت: این روز روز عزت و سرافزازی ملت مقاوم ایران اسلامی بود.

معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت از ۲۶ دی ماه با عنوان شکست طلسم ایران هراسی یاد کرد و گفت: با اجرای برجام دولت به وعده‌های خود در عرصه بین‌المللی عمل کرده است.

وی تلاش و تحرک اقتصادی در کشور را اولویت دیگر دولت عنوان کرد و گفت: رفع بسیاری از تحریم های اقتصادی راه را برای فعالیت اثرگذار گشوده و اکنون باید حرکت اقتصادی را در کشور از سرگیریم.

یزدانی فعالان اقتصادی را از اصلی ترین عناصر در تحول اقتصادی کشور دانست و گفت: با اجرای برجام زمینه برای حضور سرمایه گذاران خارجی در کشور فراهم شده و این مهم مورد توجه دولت است.

وی سرمایه گذاری مشترک میان جمهوری اسلامی ایران و سرمایه داران خارجی را از برنامه‌های مورد تاکید در عرصه اقتصادی کشور یاد کرد و گفت: ارتباط ما با سرمایه گذاران خارجی بر مبنای صادرات محوری است.

یزدانی خوستار پرهیز از هرگونه  اقدامات نادرست در عرصه جذب سرمایه گذاران خارجی شد و گفت: فضای کشور برای ورود سرمایه گذاران خارجی آماده است و نباید فضا را ناامن معرفی کرد تا سرمایه داران بدون نگرانی و دغدغه در ایران فعالیت اقتصادی داشته باشند.

تنها راه نجات کشور تکیه بر خودکفایی است

معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه تنهاه راه نجات کشور در عرصه اقتصاد را تکیه بر خودکفایی دانست و گفت: در فضای پسابرجام از سیاست‌های اقتصادی کارآمد برای تحول اقتصادی در کشور نباید غافل شویم.

یزدانی اما اقتصاد مقاومتی را محور برنامه‌های ششم توسعه کشور دانست و گفت: اقتصاد مقاومتی در حقیقت تکیه بر توان داخلی و به صحنه آوردن بخش خصوصی و  در عرصه اقتصاد و برجسته نمودن آن‌ها است.

وی بر توجه بیشتر به بخش خصوصی برای عملیاتی کردن برنامه‌های اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و گفت: باید مشکلات و موانع این بخش برطرف شود و فعالان تشکل‌های اقتصادی خود همت داشته باشند چرا که به قوانین و مقررات دست و پاگیر واقف‌اند.

یزدانی از اجرای طرح«فاجد» خبر داد و گفت: این طرح در حوزه صنعت و اشتغال با محوریت به کارگیری جوانان فارغ التحصیل در بخش تولید و صنعت به جای اعزام به پادگان انجام می‌شود تا از توانایی آنها استفاده و از نزدیک کار تولیدی را شاهد باشند.

معافیت ۲ سالانه پرداخت حق بیمه برای کارفرمایان کارآفرین

وی معافیت از پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایان را امتیازی ویژه از سوی دولت برای کارآفرینان عنوان کرد و گفت: دولت به این دسته از کارآفرینان که در راستای جذب جوانان فارغ التحصیل گام بردارند تسهیلاتی از جمله ۲ سال معافیت از پرداخت حق بیمه لحاظ نمود.

یزدانی افزود: بخش خصوصی با کمک نمایندگان قوانین ناکارآمد و دست و پاگیر در عرصه اقتصاد را شناسیایی کنند تا دولت با فراق بال بیشتری برنامه ششم را پیگیری کند چراکه اگر برنامه ششم تصویب شود تا ۵ سال امکان تغییر وجود نخواهد داشت.

یزدانی راه اندازی ۵ صندوق حمایت از تولیدکنندگان و صادرکندگان را از برنامه‌های وزارت صنعت معدن و تجارت عنوان کرد و گفت: این صندوق‌ها شامل صادرات، صنعت و معدن، صنایع کوچک، صنایع دریایی و اکترونیک هستند.

وی در ادامه بیان کرد: در هرصندوق بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه ثبتی و امکان ضمانت بیشتر نیز وجود دارد همچنین در این صندوق‌ها  بروکراسی و قوانین دست و پاگیر و پیچیده بانکی وجود ندارد و امکان سرمایه گذاری آسان میسر می‌شود.

یزدانی خط مشی دولت را قانون‌ مداری، فسادگریزی و تعامل با قوای سه گانه دانست و گفت:  دولت در شرایط خاصی کشور را اداره می کند و اکنون قیمت نفت به بشکه‌ای ۲۳ دلار و درآمد ارزی کشور به ۱۸ میلیارد دلار رسیده است.

حرکت توسعه در کشور نیازمند ایجاد فضای نقد و انتقاد  مشفقانه است

معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت بر  ارتقا کیفیت کالاهای تولیدی در کشور تاکید کرد و گفت: صادرات باید محور فعالیت‌های اقتصادی ما باشد و حمایت از تولید داخل مد نظر قرار گیرد.

وی امکان دسترسی آحاد جامعه به اطلاعات و فعل و انفعالات دولت را از اقدامات دولت تدبیر و امید دانست و گفت: باید فضای نقد و انتقاد در کشور ایجاد شود تا حرکت توسعه شتاب گیرد.

یزدانی در ادامه تصریح کرد: اگر فضای انتقاد در کشور برای منتقدین تنگ و بسته شود به توسعه دست نخواهیم یافت و لذا انتقادات نیز باید مشفقانه باشد.

وی همچنین اظهار کرد: برای استان کرمانشاه تعداد ۱۷۵۰ مجوز تاسیس به ثبت رسیده که از این تعداد ۱۹۰ طرح بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزریکی برخوردارند که طی ماه‌های اینده به سرانجام می‌رسند و امکان اشتغالزایی برای ۴ هزار نفر در این استان ممکن می‌شود.

معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: در استان کرمانشاه ۲۰۰ اتحادیه صنفی وجود دارد که برنامه دولت در این راستا ادغام این واحدهای صنفی و ایجاد فروشگاه‌های زنجیره ای بزرگ است.

وی با اشاره به ۹۵۰ واحد صنعتی دارای پروانه در استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های فراوانی برای توسعه دارد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: