کد خبر: ۵۸۹۰۸
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۰۸ دی ۱۳۹۴ - 29 December 2015
تفاهم نامه همکاری در زمینه توسعه تحقیقات کاربردی، مشاوره علمی و اطلاع رسانی، امور آموزشی و مستندسازی تجارب و دانش بیمه ای میان پژوهشکده بیمه و بیمه سرمد منعقد شد.
بانکداری ایرانی – تفاهم نامه همکاری در زمینه توسعه تحقیقات کاربردی، مشاوره علمی و اطلاع رسانی، امور آموزشی و مستندسازی تجارب و دانش بیمه ای میان پژوهشکده بیمه و بیمه سرمد منعقد شد. 
 
 این تفاهم نامه که موضوع آن تعامل و ایجاد همکاری مشترک تحقیقاتی و پژوهشی و تبادل اطلاعات و تجربیات و توانایی های علمی در زمینه های مورد نیاز طرفین است، روز شنبه مورخ 94/10/5 در محل پژوهشکده بیمه توسط علیرضا هادی مدیرعامل شرکت بیمه سرمد و دکتر امیر صفری سرپرست پژوهشکده بیمه به امضا رسید.

در این مراسم که با حضور جمعی از مدیران دو طرف برگزار شد، مدیرعامل بیمه سرمد گفت: در شرایطی که صنعت بیمه هر روز با دشواری های اقتصادی و پیچیدگی فضای رقابتی مواجه است، باید برنامه کسب و کار خود را در قالب یک برنامه چابک عملیاتی و به دور از شعارزدگی پیش بینی نماید.
وی افزود: بیمه سرمد در برنامه های خود جایگاه ویژه ای را برای تحقیق و توسعه در نظر گرفته است؛ زیرا به خوبی دریافته است که کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در اولویت قرار دارد و بر این اساس به آینده پژوهی در شرایط پسا تحریم تمرکز بیشتری نموده است.

هادی، مطالعات اخیر بیمه سرمد در زمینه تنوع بیمه نامه ها را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: شناسایی بیمه نامه های متنوع در سراسر کشور کماکان در برنامه مطالعاتی این شرکت است.
مدیرعامل بیمه سرمد افزود: در زمینه تکنولوژی اطلاعات نیز لازم است مطابق با نیازهای زمان پیش برویم، چرا که بهره گیری از تکنولوژی، خود یک فرآیند زمان بر است و استقرار آن مستلزم سپری شدن زمان طولانی است.
دکتر امیر صفری، رییس پژوهشکده بیمه نیز در این مراسم گفت: صنعت بیمه بیش از هر زمان دیگری نیازمند همکاری برای اجرای تحقیقات و مطالعات کارشناسی و دسترسی به دانش مفید بیمه ای است و پژوهشکده بیمه با همکاری شرکت های بیمه می تواند تجارب ارزشمند و همچنین اطلاعات و دستاوردهای صنعت بیمه را در چارچوب پژوهش های علمی و کاربردی به دانش بیمه ای بومی شده تبدیل نماید. وی افزود: شناخت مسئله در صنعت بیمه و یافتن راه حل های مناسب برای آن، رسالت اصلی پژوهشکده بیمه است و برای نیل به آن نیازمند روابط سازمان یافته و هدفمند با بدنه کارشناسی و مدیران شرکت های بیمه هستیم تا داده های موجود را از طریق پژوهش های علمی و کاربردی به یافته های علمی قابل بهره برداری در صنعت تبدیل نماییم.

رییس پژوهشکده بیمه همچنین گفت: صنعت بیمه به تکنولوژی های جدید نیاز دارد و به نظر می رسد مهمترین آن، تکنولوژی های کنترل و مدیریت ریسک باشد.

وی خاطر نشان کرد: به این منظور، صنعت بیمه کشورمان از طریق همفکری و همکاری، علاوه بر درک دقیق تری از وضعیت موجود خود باید بتواند با دانش روز جهانی آشنا شود و متناسب با نیازهای خود در اندیشه انتقال این تکنولوژی ها و تجربه ها باشد.

گفتنی است در این مراسم پس از امضای تفاهم نامه نحوه پی گیری مفاد آن و چگونگی برگزاری جلسات مشترک برای عملیاتی سازی آن از سوی مدیران دو مجموعه مورد بررسی قرار گرفت.

 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: