کد خبر: ۵۶۲۶۱
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۱۱ آذر ۱۳۹۴ - 02 December 2015
مرادی با اشاره به تمهیدات اسکان 50 هزار نفر در مسیر رفت زائرین اربعین در سطح استان گفت: ارائه این خدمات از محدوده سه راهی نهاوند در شهرستان کنگاور تا شهرستان اسلام آبادغرب است و حداقل امکانات اسکان، اطعام و بهداشت و درمان در اختیار زوار قرار داده شده است.
مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری کرمانشاه از آماده‌باش همه دستگاه‌های استان برای موج بازگشت زائرین اربعین حسینی خبر داد.

نصرت الله مرادی با حضور در خبرگزاری ایسنا، با اشاره به وجود شش کمیته اسکان، حمل و نقل، پشتیبانی، امنیتی انتظامی، بهداشت و درمان و تغذیه و مشارکت‌های مردی در زیر مجموعه ستاد اربعین استان کرمانشاه، اظهار کرد: این ستاد که ریاست آن برعهده استاندار است از حدود دوماه پیش کار خود را در استان آغاز کرده است.

وی اظهار کرد: در حال حاضر همه دستگاه‌های استان که به نحوی با موضوع اربعین درگیر هستند در یکی از این کمیته‌ها فعالیت دارند. اداره کل امنیتی انتظامی استانداری نیز مسئولیت کمیته امنیتی انتظامی را برعهده دارد و نیروهای نظامی و انتظامی، مرزبانی و دستگاه‌های امنیتی عضو این کمیته هستند و ایجاد آرامش و امنیت هر چه بیشتر برای تردد زوار اربعین مورد اهتمام جدی آنهاست.

مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری کرمانشاه در ادامه با اشاره به صدور ویزا برای 55 تا 60 هزار زائر از سوی کنسولگری عراق در کرمانشاه، اظهار کرد: متاسفانه روند صدور ویزا تا هفته پیش به کندی انجام می‌شد که خوشبختانه در جلساتی که با کنسولگری عراق در استان داشتیم ظرفیت کار بویژه در روزهای اخیر بالا رفت و از صدور روزانه هزار ویزا به صدور پنج تا شش هزار ویزا در روز رسید.

مرادی با اشاره به تمهیدات اسکان 50 هزار نفر در مسیر رفت زائرین اربعین در سطح استان گفت: ارائه این خدمات از محدوده سه راهی نهاوند در شهرستان کنگاور تا شهرستان اسلام آبادغرب است و حداقل امکانات اسکان، اطعام و بهداشت و درمان در اختیار زوار قرار داده شده است.

وی به دغدغه مسئولین ستاد اربعین برای موج بازگشت زائرین اربعین، اشاره و اظهار کرد: با توجه به اینکه زائران اربعین گروه گروه از کشور خارج شدند تقریبا مشکلی در این زمینه نداشتیم و بیشتر نگرانی ما از موج بازگشت یکباره زائرین است.

این مسئول اظهار کرد: قطعا در موج بازگشت به ظرفیت خدمات‌دهی 300تا 400 هزار نفری در استان نیاز پیدا خواهیم کرد، زیرا تمام زائران ایرانی اربعین طی تنها دو تا سه روز قصد ورود به کشور را خواهند داشت و طبیعتا بخش عظیمی از زوار مسیر کرمانشاه را برای بازگشت انتخاب می‌کنند و در حال حاضر تمامی دستگاه‌ها امکانات، ظرفیت‌های موجود خود را آورده‌اند تا بتوان بازگشت زائرین اربعین را به نحو احسن مدیریت کرد و به سامان رساند.

مرادی در ادامه از همایش اربعین سال گذشته به عنوان یک تجربه برای همه دستگاه‌های کشور یاد کرد و افزود: سال گذشته تقریبا همه دستگاه‌ها غافلگیر شدند و این امر برای ما تجربه‌ای شد و خوشبختانه امسال و تا این لحظه بحث همایش اربعین به خوبی پیش رفته و قطعا در سال آینده نیز مشکلات جزئی امسال رفع خواهد شد.

مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه مرز خسروی نزدیکترین مسیر به کربلا است، گفت: متاسفانه امسال به دلیل ملاحظات امنیتی آن سوی مرز امکان استفاده از این مرز بین المللی که امکانات بسیار خوبی دارد و یکی از پایانه های مطرح کشور در آن مستقر است، وجود نداشت.

مرادی ابراز امیدواری کرد، با تلاش دولت عراق و بهبود وضعیت امنیتی آن‌سوی مرز بتوان سال آینده از طریق مرز خسروی در استان کرمانشاه پذیرای زوار اربعین بود.

این مسئول با بیان اینکه همایش عظیم پیاده‌روی اربعین، امنیت را برای جهان اسلام به دنبال دارد، گفت: قطعا خیل عظیم حضور مسلمانان و نه تنها شیعیان در راهپیمایی اربعین، روزی همه جهانیان را در مقابل عظمت خود به تعظیم وا خواهد داشت و قطعا منبع تولید قدرتی برای جهان اسلام خواهد بود. قدرت فرامنطقه‌ای که این همایش برای جهان اسلام و کشورمان دارد موجب نگرانی دشمنان اسلام شده است و شاید آنها بر زبان نیاورند، اما با مشاهده این عظمت حتما نگران این صحنه‌های بی بدیل و با عظمت خواهند شد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: