در این نامه اظهار امیدواری شده است که با اجرای سیاستهای در دست اقدام بانک مرکزی زمینه لازم برای کاهش بیشتر قیمت تمام شده تجهیز منابع بانکها و نرخ تسهیلات اعطایی بیش از پیش فراهم آید تا زمینه بیشتری برای رونق اقتصادی کشور فراهم شود.
در پی جلسه مشترک مدیران عامل بانکهای دولتی و خصوصی، رئیس شورای هماهنگی بانکهای دولتی و رئیس کانون بانکهای خصوصی در نامه ای به رئیس کل بانک مرکزی ضمن تشریح موارد بحث شده در جلسه هم اندیشی، اهم اقدامات ضروری و پیشنهادی را به اطلاع ولی الله سیف رساندند.
به گزارش ایرنا، در این نامه اظهار امیدواری شده است که با اجرای سیاستهای در دست اقدام بانک مرکزی زمینه لازم برای کاهش بیشتر قیمت تمام شده تجهیز منابع بانکها و نرخ تسهیلات اعطایی بیش از پیش فراهم آید تا زمینه بیشتری برای رونق اقتصادی کشور فراهم شود.
در این نامه مشترک آمده است: «در جلسه مشترک روز شنبه(16 آبان) مدیران عامل بانکهای دولتی و خصوصی، موضوع بسته خروج از رکود دولت و نحوه حمایت و تعامل بانک های کشور با بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران برای اجرای موفق آن مورد بررسی قرار گرفت و تفاهم شد موارد زیر به عنوان اهم اقدامات ضروری و پیشنهادی به استحضار مقام عالی بانک مرکزی برای راهنمایی لازم اعلام شود. 1- تأکید بر همسویی سیاست های اعتباری بانک ها با سیاست های اعلام شده بانک مرکزی در اجرای مصوبات شورای پول و اعتبار.
2- رعایت نرخ های مصوب شورای پول و اعتبار مورد تأکید مجدد قرار گرفت و مقرر شد نرخ های سود تجهیز منابع توسط همه بانکها به طور جدی رعایت و نظارت لازم از طریق کانون بانکهای خصوصی و شورای هماهنگی بانک ها به طور مشترک انجام شود.
3- از اول آذرماه جاری با رصد رعایت نرخ های مورد عمل بانک ها، شرایط را جهت کاهش تدریجی نرخ سپرده ها متناسب با نرخ تورم با هماهنگی و مجوز بانک مرکزی فراهم کند.
4- ضمن استقبال از تأثیر مثبت ورود بانک مرکزی به بازار بین بانکی برای کمک به زمینه کاهش هزینه تجهیز منابع، بانک های دارای وجوه مازاد نسبت به تأمین وجوه مورد نیاز بانک های دارای کسری با نرخ حداکثر 24 درصد در بازار بین بانکی اقدام می کنند.
5- امید است با کاهش تدریجی هزینه تجهیز منابع و نرخ بین بانکی، شرایط لازم برای رعایت دقیق نرخ های مصوب بانک مرکزی برای سود تسهیلات نیز فراهم شود.
در پایان این نامه آمده است: انتظار می رود با اجرای سیاست های آن بانک، زمینه لازم برای کاهش بیشتر قیمت تمام شده تجهیز منابع بانکها و نرخ تسهیلات اعطایی بیش از پیش فراهم آید تا زمینه بیشتری برای رونق اقتصادی کشور فراهم شود.»