وی عمده سفر دریایی مسافران از بندرخرمشهر را در مسیرهای خرمشهر به بصره و خرمشهر به کویت و بالعکس اعلام کرد.
دریس گفت:با توجه به نزدیک شدن به ایام اربعین و ضرورت برنامه ریزی و هماهنگی برای تردد زائران، گفت:نشت های هماهنگی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری، شرکت های کشتیرانی و اپراتور ترمینال مسافری در بندرخرمشهر تشکیل شده و در خصوص اجرای صحیح وظایف و مسؤلیت های سازمان های مسئول برنامه ریزی شد.
مدیر کل بنادر و دریانوردی خرمشهر همچنین از افزایش ظرفیت جابجایی روزانه بیش از یک هزار زائر در ایام اربعین امسال خبر داد و اظهار داشت:علاوه بر دو کشتی مسافری ایران زمین و برلیان، یک فروند شناور دیگر به نام فیروزه متعلق به شرکت کشتیرانی والفجر نیز برای اعزام زائران به عراق به ناوگان حمل و نقل دریایی بندرخرمشهر افزوده شد.
بندر خرمشهر در شمال غربی خلیج فارس و در جنوب غربی کشور و همسایگی جنوب شرقی عراق (مرز زمینی شلمچه) در محل تلاقی رودخانه های اروندرود و کارون در استان خوزستان واقع شده است.
سال ۱۳۷۱ نخستین کشتی های باری با ۸۵ تن بار از این بندر به سمت کویت به حرکت در آمد.
پایانه مسافری خلیج فارس بندر خرمشهر با مساحت شش هزار مترمربع بزرگ ترین و زیباترین و پایانه مسافری استاندارد در حوزه خلیج فارس است، این ترمینال با 100 متر اسکله و ظرفیت روزانه یک هزار و 200 نفر مسافر در حال ارائه خدمات به مسافران مرز دریایی خرمشهراست.
پایانه مسافری دریایی خلیج فارس به لحاظ قرار گرفتن در موقعیت منطقه آزاد اروند، بندر خرمشهر را به سمت بندری تجاری -سیاحتی با قابلیت زیارتی سوق می دهد.