کد خبر: ۴۸۵۲۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - 10 August 2015
وی افزود: از 2 سال گذشته تاکنون با تلاش‌های انجام شده سرمایه این صندوق را به 31 میلیارد تومان افزایش دادیم و در تلاش هستیم تا در سال‌های آینده با توجه به گشایش‌های پولی دوران پساتحریم، سرمایه این صندوق را به 400 میلیارد تومان برسانیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: حدود 70 درصد از واحدهای صنعتی و تولیدی مشکل نقدینگی دارند و برای رفع این مشکل نیازمند همکاری بانک‌ها و تامین سرمایه مورد نیاز از سوی آن‌ها هستیم.

به گزارش خبرنگار ایسنا در خوزستان، سید محمد علی سیدابریشمی در همایشی که امروز 19 مردادماه به مناسبت روز صنعت و معدن و حمایت از صنایع کوچک در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک با هدف حمایت، تسهیل و حل بخشی از مشکلات صنعتگران و واحدهای صنعتی کوچک با سرمایه اولیه 21 میلیارد تومان تشکیل شده است.

وی افزود: از 2 سال گذشته تاکنون با تلاش‌های انجام شده سرمایه این صندوق را به 31 میلیارد تومان افزایش دادیم و در تلاش هستیم تا در سال‌های آینده با توجه به گشایش‌های پولی دوران پساتحریم، سرمایه این صندوق را به 400 میلیارد تومان برسانیم.

سید ابریشمی تصریح کرد: بدهی واحدهای صنعتی به بانک‌ها بسیار زیاد است و بانک‌ها می‌توانند با همکاری و حمایت از تولید کنندگان به رفع مشکلات آن‌ها کمک کنند.

وی عنوان کرد: در 6 سال گذشته شرایط بسیار سختی بر صنایع کشور حاکم بوده است که این مشکلات تنها ناشی از تحریم‌ها نیست، بلکه مسایلی همچون قطع‌نامه‌های صادر شده، ثبات نرخ ارز در یک دوره و تغییر آن در دوره بعد از مشکلاتی بودند که لطمه‌های فراوانی به صنعت کشور وارد کردند.

سیدابریشمی بیان کرد: در دوره‌ای که تورم بیداد می‌کرد و نرخ‌ها پیاپی در حال تغییر بودند، تولیدکنندگان دچار سردرگمی شدند و نمی‌دانستند مواد اولیه خود را چگونه تامین کنند و در زمینه پیش خرید مواد اولیه مشکلات فراوانی داشتند.

وی افزود: در آن دوره 6 یا 7 ساله شرایطی بر بانک‌های کشور حاکم شده بود که روحیه‌ای برای ارائه خدمت به مردم در آن‌ها وجود نداشت که این مساله تبعاتی از جمله رشد منفی اقتصادی، رشد منفی صنعت و به تبع تعطیلی واحدهای صنعتی را به دنبال داشت.

سید ابریشمی ادامه داد: در سال‌های 1389 تا 1392 حدود 70 درصد از تعطیلی واحدهای صنعتی کشور اتفاق افتاد به این دلیل که شرایط برای واحدهای صنعتی سخت می‌گذشت و مشکلات فراوانی را تحمل می‌کردند.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تصریح کرد: این اتفاقات و شرایط موجب شد که سرمایه‌گذاری در کشور دچار بحران شود و بخش خصوصی رغبتی برای سرمایه‌گذاری در بخش صنعت نداشته باشد.

وی با اشاره به حل پیروزی در مذاکرات هسته‌ای عنوان کرد: این توافقات موجب می‌شود تا واحدهای صنعتی دانش و ماشین‌آلات خود را به روز کنند و بتوانند با بازارهای جهانی به رقابت بپردازند.

سیدابریشمی ادامه داد: واردات بی‌رویه پس از تحریم‌ها نیز می‌تواند لطمه سنگین به تولیدات داخلی بزند؛ بنابراین باید سرمایه‌های خود را در واردات دانش فنی و ماشین آلات هزینه کنیم تا به این ترتیب بتوانیم در تولید کلاهای رقابتی موفق باشیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: بر اساس توافق انجام شده با بانک صنعت و معدن قرار شد 2 هزار میلیارد تومان تسهیلات جدید در اختیار صنایع کوچک قرار گیرد تا با این حمایت از سوی بانک صنعت و معدن بخشی از مشکلات صنعتگران را حل کنیم.
برچسب ها: صنایع ، نقدینگی
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: