علاء میرمحمد صادقی درباره روابط تجاری و اقتصادی با قطر و همچنین کشورهای حوزه خلیج فارس در دوران پسا تحریم اظهار کرد: در میان کشورهای حاشیه خلیج فارس، نفوذ مناسبی در قلوب افراد داریم و این کشورها اغلب علاقمند به کار با ایران هستند.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم با این کشورها رابطهمان را بیشتر کنیم، اتفاق مثبتی خواهد بود. البته هم اکنون نیز این علاقمندی ایجاد شده است و اخیرا چند نفری از کشورهای منطقه برای سرمایه گذاری در ایران تماس هایی داشتهاند.
میرمحمد صادقی معتقد است که کار و فعالیت اقتصادی با کشورهای حوزه خلیج فارس سود دهی بیشتری نسبت به کار با کشورهای اروپایی و کشورهایی که فقط به دنبال فروش کالاهای خودشان هستند، برای ایران در بر خواهد داشت.
نایب رییس اتاق بازرگانی تهران افزود: اغلب کسانی که از کشورهای عربی اعم از سنی و شیعه برای سرمایهگذاری به ایران می آیند افراد متدینی هستند و به کارهای خیر در داخل ایران مبادرت می کنند؛ لذا برای این کشورها اتاق بازرگانی و مسئولان باید فکر جداگانه ای داشته باشند تا بتوانیم سرمایهگذاران این کشورها را جذب کنیم.
رییس شورای بازرگانی ایران و قطر همچنین عنوان کرد: قطر کشور محدود و کوچکی است و اتباع آن هم بسیار محدود هستند؛ لذا مصرف کننده محدودتری دارد. اما کشوری مانند کویت جمعیت بیشتری دارد و امارات نیز بازار بهتری دارد و حتی می توانیم در عمان فعالیت اقتصادی بیشتری داشته باشیم.
وی اضافه کرد: با این حال قطر سرمایهدار زیادی دارد و اتفاقا به ایران هم علاقمند هستند. قطر نسبت به سایر کشورهای حوزه خلیج فارس محدودیت بیشتری دارد و باید این محدودیت ها برطرف شود، چراکه قطر امکانات فراوانی به ویژه برای سرمایهگذاری خارجی دارد.