کد خبر: ۴۷۵۱۳
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۲۹ تير ۱۳۹۴ - 20 July 2015
وزیر اقتصاد و انرژی آلمان به همراه مدیران ارشد شرکت خودروسازی مرسدس بنز، فولکس واگن، زیمنس، لینده و چند شرکت تراز اول دیگر در این هیات حضور دارند که این امر سطح این هیات تجاری را بی سابقه کرده است.
 عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گفت: رسیدن به عدد 7 میلیارد یورو مبادلات تجاری بین ایران و آلمان نه تنها دور از دسترس نیست بلکه شاید این عدد به 10میلیارد یورو هم برسد.

 محمد لاهوتی حضور هیات بلندپایه تجاری آلمانی را در ایران مثبت ارزیابی کرد و افزود: سطح هیات آلمانی که وارد ایران شده اند بسیار بالاست، چنین سطح عالی از روابط بدون شک می تواند در اقتصاد ایران و البته آلمان تاثیرات مثبت زیادی در پی داشته باشد.

وی اضافه کرد: وزیر اقتصاد و انرژی آلمان به همراه مدیران ارشد شرکت خودروسازی مرسدس بنز، فولکس واگن، زیمنس، لینده و چند شرکت تراز اول دیگر در این هیات حضور دارند که این امر سطح این هیات تجاری را بی سابقه کرده است.

لاهوتی ادامه داد: آلمان می تواند از کشورهای اروپایی باشد که مراودات تجاری بالایی با ایران برقرار کند.

رییس کنفدراسیون صادرات به تاثیرات مثبت حضور ژرمن ها در بازارهای کشور اشاره کرد و گفت: برنامه ریزی ها بعد از لغو تحریم ها و توافق صورت گرفته، به گونه ای دقیق و زیرکانه تدوین شده که به آسانی آلمان را نخستین شریک تجاری اروپایی مان کرده و همین موضوع نشان دهنده تاثیر توافق انجام شده در ارتباط ایران با جوامع بین المللی و البته پیشرفته است.

وی به این نکته اشاره کرد که آلمان و ایران از لحاظ تاریخی و اقتصادی از دیرباز با یکدیگر تعاملات خوبی داشته اند و در آینده نیز شاهد این روند رو به رشد خواهیم بود.

لاهوتی با اشاره به گفته رییس اتاق مشترک اتاق ایران و آلمان مبنی بر ابراز امیدواری برای رسیدن مبادلات بین دو کشور به 7 میلیارد یورو، گفت: عددی که وی بیان کرده اند کاملا در دسترس است و می توان به افزایش مبادلات تجاری ایران و آلمان به 7میلیارد یورو در سال2016 بسیار امیدوار بود. این درحالی است که من در خبرها هم تا افزایش رقم به 10میلیارد دلار را شنیده ام و به نظرم اگر توافقات تجاری خوب پیش برود این رقم کاملا در دسترس است.

عضو هیات نمایندگان اتاق تهران افزود: آلمان کشوری است که هم در صنایع خودروسازی و هم در پتروشیمی می تواند کمک های شایانی به کشور ما داشته باشد. با نگاهی به خطوط تولیدی کشور متوجه خواهیم شد که اکثر ماشین آلات شرکت های ما که در حال فرسوده شدن هستند آلمانی اند و برای ورود ماشین ها با تکنولوژی به روز تر می توان به ارزش مراودات بیشتر با آلمان پی برد و اینجاست که باید گفت که آلمان قطعا یکی از شرکای مهم ما در آینده خواهد بود.

لاهوتی ابراز امیدواری کرد که صادرات ایران به آلمان نیز به طور جدی آغاز شود و علاوه بر فرآورده های پتروشیمی و نفت و گاز شاهد صادرات دیگر کالاها به این کشور باشیم.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: