کد خبر: ۴۶۱۵۸
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۰۱ تير ۱۳۹۴ - 22 June 2015
با برنامه ریزی مناسب امکان بهره گیری بیشتر و بهتر از این پتانسیل ها و در نتیجه مشارکت بیشتر بخش در اقتصاد ملی وجود خواهد داشت لذا بخش کشاورزی در اقتصاد ایران به جهت تاثیر فراگیری که می تواند در کلیه زمینه ها داشته باشد، از جایگاه مهمی برخوردار است .
سومين نشست هماهنگي بانك كشاورزي و وزارت جهاد كشاورزي روز يكشنبه 31 خرداد سال جاري با حضور دكتر مرتضي شهيدزاده رئيس هيات مديره و مديرعامل بانك كشاورزي ، مديران و معاونان وزارت جهاد كشاورزي و اعضاي هيات مديره بانك كشاورزي در محل ساختمان مركزي بانك كشاورزي برگزار شد.

در اين نشست دكتر شهيدزاده با اشاره به پتانسيل هاي فراوان كشور در بخش كشاورزي گفت: با برنامه ریزی مناسب امکان بهره گیری بیشتر و بهتر از این پتانسیل ها و در نتیجه مشارکت بیشتر بخش در اقتصاد ملی وجود خواهد داشت لذا بخش کشاورزی در اقتصاد ایران به جهت تاثیر فراگیری که می تواند در کلیه زمینه ها داشته باشد، از جایگاه مهمی برخوردار است .

وي تاكيد كرد: به رغم بالا بودن بهره وري سرمايه و توان جذب سرمايه در بخش كشاورزي، موجودي سرمايه در بخش كشاورزي نسبت به ظرفيت هاي موجود در ساختار اقتصاد كشور ، پايين است و اين یکی از عوامل مهم در وضعيت توليد و بهره وری اين بخش است.

شهيدزاده درادامه با اشاره به تلاش بانك كشاورزي براي تمركز و رونق رينگ كشاورزي در بورس كالا ،  نقش بورس كالا در توانمندسازي بخش كشاورزي  و مدرن كردن ساختار تجاري اين بخش را بسيار مهم قلمداد كرد و اثرات مثبت آن را شامل اصلاح ساختار سنتي بخش كشاورزي، كمك به استانداردسازي و ارتقاء كيفي محصولات كشاورزي، بازاريابي محصولات كشاورزي، مديريت و كاهش نوسانات قيمتي، افزايش مزيت نسبي كشور در توليد محصولات كشاورزي و تقويت توان صادراتي كشور از طريق افزايش توان رقابت و ايجاد و امكان حركت منابع بانكي به بخش كشاورزي از طريق ابزارهاي نوين مالي و ساز و كارهاي جديد معاملاتي دانست.

بر اساس اين گزارش  در بخش ديگري از اين نشست ، عبدالمهدي بخشنده معاون برنامه ريزي و اقتصادي وزير جهاد كشاورزي درباره پيشرفت عمليات خريد تضميني گندم و منابع و خطوط اعتباري پيش بيني شده سخن گفت و مطالبي را در رابطه با اعتبار صندوق توسعه ملي و اولويت هاي وزارت جهاد كشاورزي در بخش توليد با توجه به محدويت منابع آبي،  بيان كرد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: