کد خبر: ۴۵۴۵۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - 09 June 2015
البته نرخ تورم در اقتصاد ایران هم در جهان رتبه بالاتری دارد و باید برای تک رقم کردن نرخ تورم تلاش کنیم که برای ساماندهی مسائل اقتصادی و رونق تولید ورشد پایدار یک اجبار برای سیاست گذاران اقتصادی محسوب می شود.
کارشناس ارشد مسائل بانکی گفت: ایران در جهان رتبه دوم را از لحاظ نرخ بالای سود سپرده ها و همین طور نرخ بالای سود تسهیلات بانکی دارد و رقابت برای جذب سپرده های مردمی و نقدینگی با نرخ سود بانکی بالا به ادامه حیات صنعت بانکداری آسیب می زند.

به گزارش تسنیم، بهنام بهزادفر اظهار داشت: البته نرخ تورم در اقتصاد ایران هم در جهان رتبه بالاتری دارد و باید برای تک رقم کردن نرخ تورم تلاش کنیم که برای ساماندهی مسائل اقتصادی و رونق تولید ورشد پایدار یک اجبار برای سیاست گذاران اقتصادی محسوب می شود.

وی گفت: موفقیت های دولت در دو سال اخیر در زمینه کاهش نرخ تورم بسیار ارزشمند بوده است و امروزه به تقریبا هسته سخت نرخ تورم رسیده ایم و کاهش نرخ 15 درصدی به زیر 10 درصد با هوشمندی زیاد و مدیریت کارآمد و همچنین هدفمندی بالای سیاست های اقتصادی امکان پذیر است.

این کارشناس بانکی افزود: با توجه به رکود بخش تولید و از طرفی دیگر نرخ بالای سود بانکی برای سپرده ها و تسهیلات به نظر می رسد بانکها و موسسات مجاز و غیر مجاز مالی سودهای بالا را باجذب نقدینگی جدید پرداخت می کنندو این روند در آینده به افزایش مطالبات غیر جاری ( معوقات)‌ منجر خواهد شد که هم اکنون بیش از 100 هزار میلیارد تومان و نسبت به مجموع تسهیلات بانکی به 14 درصد هم می رسد در حالیکه این نسبت درکشورهای هم تراز ایران به حدود 5 درصد بالغ می شود.

بهزادفر گفت:‌ ورود بانکها و موسسات مالی به عرصه های بنگاه داری و شرکت داری هویت کارهای بانکی آنها را خدشه دار کرده است که امیدواریم با سیاست های دولت یازدهم بخش بانکی کشور از این فعالیت ها خارج شود و فقط برای تجهیز منابع مالی به نفع سرمایه گذاری های بخش خصوصی بپردازد.

وی افزود:‌اگر نرخ تورم به زیر10 درصد برسد در آن صورت هم می توانیم برای کاهش نرخ سود سپرده ها و تسهیلات بانکی اقدام کنیم و اقتصاد ایران برای رسیدن به این اهداف نیاز دارد تا قدرت رقابت پذیری محصولات و کالاهای خود را بازارهای منطقه ای و جهانی افزایش دهد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: