کد خبر: ۲۲۸۶۸۲
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - 18 November 2025

تقدیر از بیمه آسیا در هفدهمین نشست شورای فرهنگی

تقدیر از بیمه آسیا در هفدهمین نشست شورای فرهنگی

هفدهمین نشست شورای فرهنگی خیابان طالقانی با حضور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران و عضو هیأت مدیره بیمه آسیا برگزار و از بیمه آسیا به‌عنوان یکی از عوامل اجرایی فعال و اثرگذار در برگزاری مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان تقدیر شد.
به گزارش  بانکداری ایرانی به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا، این نشست که با میزبانی بیمه آسیا و با حضور هوشنگ فتاح، عضو هیأت‌مدیره بیمه آسیا و حجت الاسلام سید محسن محمودی، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران برگزار شد، بر نقش مؤثر بیمه آسیا در پشتیبانی، هماهنگی و مشارکت در برگزاری شایسته مراسم  یوم ا…۱۳  آبان تأکید و از هفت وزارت خانه ، سازمان و … نیز به ‌عنوان عوامل اجرایی در برگزاری این مراسم قدردانی شد.

در بخش پایانی این نشست، موضوع برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد این مراسم با مشارکت و هماهنگی دستگاه‌های حاضر به نحو شایسته ای برگزار شود.

برچسب ها: بیمه آسیا ، 13 آبان
نظر شما