کد خبر: ۲۲۷۹۵۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - 05 October 2025

ورود ۲۸۳ ناوگان داخلی به شبکه ریلی کشور

بانکداری ایرانی- صبح امروز ۱۷ پروژه ریلی به بهره برداری رسید و ۲۸۳ ناوگان تولید داخل و بازسازی شده ریلی نیز به شبکه راه‌آهن اضافه شدند.

به گزارش ایسنا، صبح امروز(یکشنبه) با حضور رئیس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی به صورت ویدئو کنفرانس، مدیرعامل راه‌آهن و جمعی از فعالان حوزه ریلی مراسم بهره‌برداری از پروژه‌های ریلی برگزار شد.

۱۷ پروژه ریلی به ارزش ۹۰۰۰ میلیارد تومان به صورت ویدئو کنفرانس به بهره برداری رسید.

همچنین ورود ۲۲۴ دستگاه واگن باری ساخت داخل، ۱۴ دستگاه لکوموتیو نو و بازسازی شده و ۴۵ دستگاه سالن مسافری نو و بازسازی شده به شبکه ریلی، احداث ۵۰ کیلومتر از خط دوم بافق - زرین‌شهر در محدوده مشک - هرند- خیرآباد، بازسازی خط اصلی ریلی و سوزن‌های بلاک کارون - میاندشت در راه‌آهن جنوب، توسعه علائم الکتریکی ایستگاه راهگرد در راه‌آهن اراک، تجهیز لکوموتیو مانوری به سیستم نظارت تصویری، احداث خط فرعی شرکت "شیرین عسل" از ایستگاه دیزج خلیل در آذربایجان شرقی و افزایش ظرفیت خطوط ریلی در ایستگاه "نظامیه" خوزستان، از جمله پروژه‌های افتتاح و بهره برداری شده شرکت راه آهن در این مراسم بود.

در این مراسم همچنین تقاطع غیر هم‌سطح زیرگذر ایریکو واقع در بلاک سیاه باغ - قروه در استان قزوین، احداث خط تجاری و صنعتی مجتمع فولاد غدیر ایرانیان و فولاد اردکان در استان یزد، احداث خط تجاری و صنعتی شهرک صنعتی اشراق زنجان و شرکت سنگان مکران در استان خراسان، بهسازی علائم الکتریکی ایستگاه میان‌دشت در اهواز، تجهیز مراکز به سیستم کنترل ترافیک مرکزی در راه آهن اراک و قم (ایستگاه های نانگرد، مشک‌آباد، سواریان، راهگرد و باغیک) و تجهیز بلاک علی آباد - نمکزار در محور تهران - قم به سیستم بلاک میانی افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید.

برچسب ها: شبکه ریلی ، راه آهن
نظر شما