کد خبر: ۲۲۵۵۸۵
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 15 May 2025

بانکداری ایرانی-مدیرکل هواشناسی استان ایلام گفت: طبق آمارهای هواشناسی بیشترین پدیده گرد و غبار ایلام مربوط به دهلران است.

سیروس نادری زرنه در گفتگو با مهر اظهار کرد: بر اساس آمار ثبت شده میانگین بلند مدت گرد و غبار در استان ۴۰ روز در سال است.

وی بیان داشت: بیشترین آمار گرد و غبار در استان مربوط به شهرستان دهلران ۵۰ روز و مهران ۴۸ روز در سال ثبت شده است.

وی به میانگین آمار سال گذشته اشاره کرد و گفت: شهرستان دهلران با ۲۹ روز پدیده گرد و غبار و مهران با ۱۱ روز بیشترین روزهای خاکی استان را داشته‌اند.

مدیرکل هواشناسی ایلام تصریح کرد: آمار امسال مه تا فروردین ثبت شده، شهرستان مهران بیشترین روز خاکی با ۴ روز و ایلام با ۲ روز کمترین روز خاکی را داشته‌اند.

وی با بیان اینکه در اردیبهشت ماه تعداد روزهای گرد و غبار در استان مربوط به شهرستان‌های دهلران و مهران بوده است، گفت: با توجه به کاهش بارندگی‌ها استان به خصوص خاورمیانه، و کشورهای عراق و سوریه پیش بینی می‌شود گرد و غبار نسبت به سال گذشته بیشتر باشد

وی عنوان کرد: امسال نسبت به سال گذشته ۳۹ درصد کاهش بارندگی و در بلند مدت ۲۴ درصد کاهش داشتیم.

نادری اظهار داشت: شهرستان دهلران با ۱۳۳ میلیمتر بارندگی نسبت با سال زراعی گذشته وضعیت بسیار نامطلوب داشته است.

نگار کریمی
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: