کد خبر: ۲۲۳۳۱۹
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - 26 January 2025
بررسی وضعیت مالی بیمه دانا
بیمه دانا در حال حاضر دارای بالاترین نسبت جاری و آنی خود است که نشان از سلامت شرکت در بخش بدهی ، نقدینگی، دارایی‌های جاری و دارایی‌های کل است.

بیمه دانا دارای شرایط مناسبی در خصوص دارایی‌های جاری و کل و همچنین بدهی‌های جاری و کل و همچنین نقدینگی خود است. این شرکت در حال حاضر دارای بالاترین نسبت جاری و آنی خود است که نشان از سلامت شرکت در بخش بدهی ، نقدینگی، دارایی‌های جاری و دارایی‌های کل است. همچنین این شرکت در خصوص تعهدات شرکت دارای بهترین شرایط مالی است.

به گزارش بانکداری ایرانی؛نسبت جاری و آنی برای تحلیل و شناخت وضعیت دارایی‌ها و نقدینگی بدهی شرکت بسیار مهم است. نسبت جاری، ﻧﺴﺒﺖ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ در گردش ﻧﯿﺰ ﻧﺎﻣﯿﺪه می‌شود، از ﺗﻘﺴﯿﻢ دارایی‌های ﺟﺎری ﺑﻪ بدهی‌های ﺟﺎری به دست می‌آید. نسبت جاری به‌عنوان ﺷﺎﺧصی برای سنجش ﺗﻮاﻧﺎﯾﯽ پرداخت ﺗﻌﻬﺪات کوتاه‌مدت از ﻣﺤﻞ دارایی‌های ﺟﺎری مورد استفاده قرار می‌گیرد. بالاتر بودن این نسبت نشان‌دهنده وضعیت نقدینگی بهتر و سلامت شرکت است.
نسبت جاری بین یک و دو را معمولاً به‌عنوان علامتی از وضعیت مطلوب نقدینگی شرکت می‌دانند.

بیمه دانا چگونه دارایی‌ها، نقدینگی و بدهی‌های خود را مدیریت کرد  

 


بر اساس این گزارش، مجموع دارایی‌های بیمه دانا هزار میلیارد ریال، جمع بدهی‌ها 386 هزار میلیارد ریال است در حقیقت 84 درصد از کل دارایی‌های شرکت بدهی است. این یعنی شرکت هزینه های بدهی شرکت را کنترل کرده است. این وضعیت که از سال 1402 شروع شده و شرکت تصمیم گرفته است تا بدهی، دارایی و نقدینگی را متناسب همدیگر کنترل کرده و کلیه ریسک های شرکت را از بین ببرد. این شرکت که طی 9 ماهه منتهی به 30 آذر 1403 بیش از 321 هزار میلیارد ریال حق بیمه تولید کرده نشان داده که دارای شرایط بسیار مناسبی برای پردخت تعهدات خود است. و هیچ نگرانی برای این شرکت وجود ندارد.
همانطور که اشاره شد، این نسبت‌ها به نقدینگی شرکت هم بستگی دارد. موجودی نقدینگی شرکت در آذر 1403 رقم 30 هزار و 801 میلیارد ریال بوده در حالی که در پایان سال گذشته رقم 23 هزار میلیارد ریال بود.
بر اساس این گزارش، نسبت جاری یک نسبت نقدینگی است که توانایی یک شرکت در پرداخت تعهدات کوتاه‌مدت یا آنهایی که در طی یک سال باید پرداخت شوند را اندازه‌گیری می‌کند. این نسبت به سرمایه‌گذاران و تحلیلگران نشان می‌دهد که یک شرکت چگونه می‌تواند از دارایی‌های جاری خود برای تسویه بدهی‌های جاری و سایر بدهی‌های خود استفاده کند.نسبت جاری تمام دارایی‌های جاری یک شرکت را با بدهی‌های جاری آن مقایسه می‌کند.گر یک شرکت نسبت جاری کمتری از 1.00 داشته باشد، به این معناست که آن شرکت سرمایه کافی برای پرداخت تمام تعهدات کوتاه‌مدت خود در صورت سررسید همزمان آنها ندارد، در حالی که نسبت جاری بالاتر از 1.00 نشان‌دهنده این است که شرکت منابع مالی لازم برای حفظ توانایی پرداخت تعهدات کوتاه‌مدت را دارد. اما چون نسبت جاری در هر لحظه تنها یک تصویر از وضعیت است، معمولاً نمای کاملی از نقدینگی کوتاه‌مدت یا توان مالی بلندمدت شرکت ارائه نمی‌دهد.

علی سوری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: