کد خبر: ۲۲۱۳۰۲
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۹ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - 03 November 2024
بانکداری ایرانی گزارش می دهد؛
در هفت ماهه منتهی به 30 مهر 1403 این شرکت 57 درصد از پورتفوی خود را به بیمه درمان اختصاص داشته است. نکته عجیب تر اینکه 64 درصد از خسارت پرداختی کل شرکت به رشته درمان اختصاص داشت.

بیمه میهن که از زیان خالص و زیان انباشته رنج می‌برد ، تلاش کرده با پرریسک ترین رشته درمان حق بیمه بیشتری تولید کند غافل از اینکه باید خسارت زیادی پرداخت کند و همین مساله شرایط این شرکت را بدتر از گذشته کرده است.

به گزارش بانکداری ایرانی؛ بیمه میهن در صورت های مالی شش ماهه 1403 اعلام کرده که در این دوره شش ماه ابتدای سال جاری زیان خالص 476 میلیارد ریالی ثبت کرده است. این در حالی است که سال گذشته طی شش ماه سود خالص 97 میلیارد ریالی ثبت کرده بود  .

از سوی دیگر بر اساس همین رخدادهای زیانبار ، زیان انباشته شرکت به رقم 288 میلیارد ریال رسیده البته نسبت به پارسال کاهش معنا داری داشته اما به دلیل زیان خالص شناسایی شده این وضعیت پایدار نخواهد ماند.

حال با این وضعیت پر خطر این شرکت به سرغ رشته پرریسک رفته است. در هفت ماهه منتهی به 30 مهر 1403 این شرکت 57 درصد از پورتفوی خود را به بیمه درمان اختصاص داشته است. نکته عجیب تر اینکه 64 درصد از خسارت پرداختی کل شرکت به رشته درمان اختصاص داشت.

بر همین اساس نسبت خسارت شرکت از رقم 30 درصدی پارسال به نزدیک 45 درصدی به سال جاری رسیده است.

بر اساس این گزارش، شهریور امسال این شرکت مبلغ 17 هزار و 442 میلیارد ریال حق بیمه تولید کرده و در مقابل هفت هزار و 333 میلیارد ریال خسارت داده است.

بررسی ها نشان می دهد ؛ 9 هزار و 833 میلیارد ریال از این حق بیمه تولیدی به بیمه درمان و هزار و 433 میلیارد ریال به بیمه اجباری شخص ثالث اختصاص داشت.

با وجود وضعیت شکننده مالی این شرکت ، هزینه های شرکت در شهریور امسال افزایش مخربی داشته است.
هزینه ای بیمه ای شرکت رشدی 103 درصدی، هزینه اداری شرکت رشدی 97 درصدی داشت. این شرکت در بخش سایر درآمدهای عملیاتی زیان سنگین تری نسبت به پارسال ثبت کرده است. چرا که با کاهش منفی 13 هزار درصدی به این مساله پرداخت.

بیمه میهن در شهریور امسال گزارش کرده که مبلع 1100 میلیارد ریال در اوراق بهادار و مبلغ 6هزار و 476 میلیارد ریال در ملک سرمایه گذاری کرده اما درآمد از این نزدیک به 8 هزار میلیارد ریال تنها 133 میلیارد ریال بوده که به وضوح نشان از شکست شرکت در سرمایه گذاری مناسب بوده و سرمایه گذاری شرکت با ضرر همراه بوده و احتمالا آن 133 میلیارد ریال هم به تورم و گرانی ملک مربوط است.

بیمه میهن برای اینکه بتواند از این وضعیت خود خارج شود باید هم روی سرمایه گذاری های خود تجدید نظر کند و هم روی هزینه های شرکت بازنگری خاصی داشته باشد. چرا که تداوم این رویه به زیان سنگین شرکت در بلند مدت می انجامد.

 

 

*****************

 این رسانه ضمن توجه به اصول حرفه ای خود از پاسخ بیمه میهن استقبال می کند چراکه تعامل سازنده از ارزش های سازمانی این پایگاه خبری است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: