کد خبر: ۲۱۳۶۸۲
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 30 October 2023
بانکداری ایرانی گزارش می دهد؛
اساس کار بیمه دی بر مشتری مداری است. انتخاب استراتژی مشتری مداری سبب شده تا شرکت بیمه دی به موفقیت های مهمی در سال جاری دست پیدا کند هم مشتریان زیادی در صنایع مختلف جذب کرد و هم فروش خوبی داشت و توانست نسبت خسارت خود را بهبود بخشید.

اساس کار بیمه دی بر مشتری مداری است. انتخاب استراتژی مشتری مداری سبب شده تا شرکت بیمه دی به موفقیت های مهمی در سال جاری دست پیدا کند هم مشتریان زیادی در صنایع مختلف جذب کرد و هم فروش خوبی داشت و توانست نسبت خسارت خود را بهبود بخشید.

به گزارش بانکداری ایرانی، استراتژی مدیران بیمه دی مشتری مداری است. اخیرا، مدیرعامل شرکت بیمه دی در این خصوص گفته است: « در جهان امروز که تکیه بر اصل مشتری‌مداری، موجب مزیت رقابتی است، رفتار شایسته، سنجیده و محترمانه می‌تواند ضمن نگاهداشت بیمه‌شدگان در جذب مشتریان جدید نیز مؤثر باشد. »

او تاکید کرده بود: « گرچه حرکت کلان بیمه دی نیز در همین راستا قرار دارد، اما در خصوص احترام به مشتریان و بیمه‌شدگان، به ویژه تکریم خانواده‌های معظم شهداء و ایثارگران، می‌بایست، نگاهی انسانی به موضوع داشته باشیم و خدمت‌دهی در حوزه‌های درمانی را با رویکردی اخلاق‌مدارانه دنبال کنیم. زیرا این قشر معزز، بیش از هر طیف دیگر اجتماعی، نیازمند تکریم و رسیدگی جدی هستند.»

این نگاه بر عملکرد شرکت تاثیر زیادی گذاشته و توانسته مشتریان حرفه ای را جمع کند. یکی از مواردی را که تصور بر بیمه دی را تغییر داده، موضوع مشتریان شرکت است.همواره تصور بر این است که بیمه دی فقط به بنیاد شهید سرویس می دهد، ولی با ارائه استراتژی مشتری مداری توسط مدیران شرکت ، این تصور به کلی غلط از آب درآمده و این شرکت مشتریان بزرگی را در ماه های اخیر لیست کرده است.لیست مشتریان این شرکت عبارت از : بنیاد شهید و امور ایثارگرار ، گروه مالی دی، قرارگاه سازندگی خاتم االانبیا، گروه صنعتی ایران خودرو ، طراحی مهندسی و تامین قطعات ایران خودرو، گروه صنعتی سایپا، سازمان اقتصادی کوثر ، دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان اب وبرق خوزستان، سازمان تامین اجتماعی استان گیلان، ، خانه کارگر استان اصفهان، شرکت توکاریل، داشنگاه جامع علمی کاربردی کیش، استانداری خراسان شمالی، مصرف کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، صنایع پتروشیمی مسجد سلیمان، توسعه صنایع و معادن کوثر، پتروپارس لیمیتد، کشت و صنعت و دامپروری مغان، دانشگاه علوم پزشکی تهران ، دانشگاه علوم پزشکس ایران، صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، سازمان پزشکی قانونی کل کشور، دانشگاه تربیت مدرس، پتروشیمی بندرامام، سازمان اتش نشانی شهرداری تبریز، اورژانس تهران، ملی حفاری ایران، توانیر، فولاد شاهرود، استانداری خراسان شمالی ، هلی آریا کیش، موسسه فاطر، شرکت چسب استحکام قم، صنایع مس شهید باهنر، صنعتی دریایی ایرانی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خراسان رضوی، تولید نیرو برق دماوند، واحد اتبورسرانی صافهان و حومه، مدیریت تولید برق نکا، کانون وکلا، پلی پروبیلن جم، شرکت تعاونی اتیه داران وافر، شهرداری ها و دهیرای ها، گروه صنعتی نجاتی آناتا، برق منطقه ای استان سیستان و بلوچستان، گروه صنعتی صفا، خدمات حمایتی کشاورزی هستند.

رسیدگی به شکایات و مشتری مداری

از سوی دیگر بیمه دی بهترین وضعیت پاسخگویی را در صنعت بیمه داراست.بیمه دی با ارتقاء شاخص‌های پاسخگویی، در میان شرکت‌های بیمه‌ای رتبه‌ی نخست در شاخص سهم از شکایات نسبت به سهم از پرتفو و رتبه دوم در شاخص مدت زمان رسیدگی به شکایات (با میانگین سه روز) را از آن خود کرده است.

این گفته عبداللهی مدیرکل بازرسی بیمه مرکزی است. او تاکید دارد: «دستیابی بیمه دی به بالاترین سطح پاسخگویی و رسیدگی به شکایات در بین شرکت های بیمه ای کشور محقق شده است. بیمه دی توانسته میزان پاسخگویی به شکایات خود را از 7 روز در شش ماهه‌ی ابتدایی سال 1401 به 3 روز در شش ماهه‌ی اول سال 1402 کاهش داده و بدین‌ترتیب ضمن ارتقاء شاخص رسیدگی و پاسخگویی خود به بالاترین سطح مورد نظر، در میان کلیه‌ی شرکت‌های بیمه‌ای از منظر رشد و میانگین‌ مدت زمان پاسخگویی، موفق به کسب جایگاه دوم شده است. بیمه دی در 6 ماهه نخست سال 1402 در دسته شرکت های با عملکرد مطلوب بوده که این مهم در سال جاری با بهبود عملکرد در پاسخگویی به دسته شرکت های با عملکرد بسیار مطلوب (زیر 5 روز) ارتقاء یافته است.»

مدیریت ریسک پورتفو
بیمه دی علاوه بر مشتری مداری و رویه خوب جذب مشتری، رشد عملیاتی قابل توجهی را داشته و همزمان نسبت خسارت خود را کاهش داد و از 42 درصد به 39 درصد رساند.

بر اساس این گزارش، بیمه دی در هفت ماهه منتهی به 30 مهر 1401 توانست مبلغ 82 هزار و 741 میلیارد ریال حق بیمه بفروشد که مبلغ 34 هزار و 525 میلیارد ریال خسارت پرداخت کرده است.

این در حالی است که در سال جاری در پایان هفت ماهه منتهی به 30 مهر 1402 این شرکت با رشدی حدود 80 درصدی در سال جاری به رقم 147 هزار میلیارد ریال رسید. خسارت پرداختی در این دوره مبلغ 58 هزار میلیارد ریال بود.


بر این اساس نسبت خسارت بیمه دی در هفت ماهه نخست پارسال مبلغ 42 درصد بوده و نکته جالب توجه اینکه در سال جاری در دوره هفت ماهه منتهی به مهر 1402 به 39 درصد کاهش یافت.

 

لیلا فریادرس
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: