کد خبر: ۲۱۳۴۹۵
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - 19 October 2023
رییس صندوق توسعه ملی گفت: بانکی که ۴ میلیارد دلار از صندوق پول گرفته است، ۲۰۰ میلیون دلار هم سرمایه ندارد!

رییس صندوق توسعه ملی گفت: بانکی که ۴ میلیارد دلار از صندوق پول گرفته است، ۲۰۰ میلیون دلار هم سرمایه ندارد!

 غضنفری با بیان اینکه از یک بانک ۴ میلیارد دلار طلب داریم، اظهارداشت:: بانکی که بارها اسمش را برده‌ام ۴ میلیارد دلار از صندوق گرفت و تسهیلات پرداخت کرد.

وی افزود: مبلغ ۲ میلیارد دلار آن تاکنون معوق شده است. از بانک مرکزی خواستیم تا ۲ میلیارد دلار ما را از بانک مورد نظر بگیرد و به ما بدهد.

به گفته وی بانک مرکزی می‌گوید کل دارایی این بانک ۲۰۰ میلیون دلار هم نمی‌شود.

رییس صندوق توسعه ملی تاکید کرد: باید کفایت سرمایه بانک‌ها اعتبارسنجی شود تا بیش از میزانی که می‌توانند به صندوق توسعه ملی بازپرداخت داشته باشند وام نگیرند.

غضنفری گفت: اغلب بانک‌ها بیش از آنچه می‌توانند از ما پول گرفتند. بسیاری از بانک‌ها پوزیشن ارزی یا مبلغ ارزی ندارند یا به ما این‌گونه گزارش می‌دهند.

وی اظهارداشت: در مدل آی‌هوپ به دنبال آن هستیم تا در بازپرداخت دخالت بیشتری داشته باشیم و هم‌اکنون وثایق را صندوق توسعه ملی از شرکت‌ها می‌گیرد. مثلا سهام شرکت‌ها در بازار سرمایه را در وثیقه نگه می‌داریم.

نگار کریمی
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: