کد خبر: ۲۰۴۶۰۲
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۶ - ۲۸ تير ۱۴۰۱ - 19 July 2022
عدم تخصیص ارز به واردات موبایل در آینده تبعات نامطلوب و نگران‌کننده‌ای در پی خواهد داشت. اگر این رویه همچنان ادامه پیدا کند، در آینده با کمبود عرضه در بازار گوشی‌های همراه مواجه خواهیم شد.

بانکداری ایرانی- رضوی رئیس اتحادیه خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد گفت: طی سه ماه گذشته هیچ ارزی به واردکنندگان موبایل تخصیص داده نشده است. عدم تخصیص ارز به واردات موبایل در آینده تبعات نامطلوب و نگران‌کننده‌ای در پی خواهد داشت. اگر این رویه همچنان ادامه پیدا کند، در آینده با کمبود عرضه در بازار گوشی‌های همراه مواجه خواهیم شد.

احسان‌الدین تقی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وضعیت عرضه و تقاضا در بازار موبایل اظهار کرد: از زمانی که تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به بسیاری از کالاها از جمله موبایل حذف شد، گرانی در قیمت کالاها در بازار موبایل اتفاق افتاد. بازار موبایل در عرضه کالا هیچ مشکلی ندارد اما از نظر تقاضا با توجه به کاهش قدرت خرید مردم از وضعیت خوبی برخوردار نیست. نوسانات ارزی نیز موجب کاهش رونق در بازار موبایل شده است.

‌وی افزود: به عنوان نمونه ثبت سفارش گوشی‌های آیفون انجام می‌شود اما تخصیص ارز به آن‌ صورت نمی‌گیرد؛ لذا این کالا به صورت مسافری وارد کشور می‌شود. به همین دلیل خدمات پس از فروش این گوشی‌ها داخل کشور ارائه نمی‌شود. عدم ارائه خدمات پس از فروش و همچنین عدم کنترل استانداردهای لازم واردات این کالا یکی از بزرگترین دغدغه‌های مصرف‌کنندگان محسوب می‌شود.

‌رئیس اتحادیه خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد گفت: همچنین عدم تخصیص ارز به واردات آیفون که در گذشته با ارز نیمایی صورت می‌گرفت و اکنون با ارز آزاد توسط مسافر انجام می‌شود، باعث افزایش قیمت این کالا شده است

‌تقی‌زاده ضمن نگرانی نسبت به آینده بازار موبایل بیان کرد: هم‌اکنون واحدهای صنفی فروش تلفن همراه در حال عرضه گوشی‌هایی هستند که در گذشته تخصیص ارز داشته و وارد کشور شده‌ است.

‌وی خاطرنشان کرد: ما دنبال حل معضل واردات گوشی و تسهیل فرایند آن هستیم و امیدواریم شاهد بهبود وضعیت صنف تلفن همراه‌ باشیم.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: