کد خبر: ۲۰۲۱۴۹
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - 14 March 2022
دو تن از مدیران بیمه رازی در جلسه اخیر شورای عمومی سندیکای بیمه گران به عنوان اعضای کمیسیون‌های تخصصی مالی و حقوقی انتخاب شدند.

دو تن از مدیران بیمه رازی در جلسه اخیر شورای عمومی سندیکای بیمه گران به عنوان اعضای کمیسیون‌های تخصصی مالی و حقوقی انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بیمه رازی، جلسه شورای عمومی سندیکای بیمه گران ایران برگزار و اعضای کمیسیون‌های تخصصی سندیکا انتخاب شدند که دو تن از مدیران شرکت بیمه رازی به عنوان اعضای کمیسیون‌های تخصصی مالی و حقوقی انتخاب شده‌اند.

طی این جلسه فرشید پورکاویان- مشاور مدیرعامل و مدیر پشتیبانی و ساختمان به عنوان عضو کمیسیون تخصصی حقوقی و لقمان پاکروان- مشاور مدیرعامل بیمه رازی به عنوان عضو کمیسیون تخصصی مالی انتخاب شده‌اند.

لازم به ذکر است که دکتر علی جباری- مدیرعامل بیمه رازی در انتخابات اعضای هیئت رئیسه سندیکای بیمه گران ایران که در مهرماه سال جاری برگزار شد به عنوان عضو اصلی هیئت رئیسه انتخاب شده بود.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: