به گزارش تسنیم، محمد اسلامی اظهار کرد: با توجه به تکالیفی که ستاد ملی مبارزه با کرونا به این وزارتخانه ابلاغ کرده بود تا تمامی شریانهای اصلی، مبادی ورودی کشور و کریدورهای ترانزیتی فعال بمانند؛ این امر از سوی جامعه حملونقل اعم از هوایی، دریایی، جادهای و ریلی به نحو شایستهای انجام شد.
وی یادآور شد: در بخش مسافری، به دلیل کاهش تقاضای سفر، این بخش دچار کمبودهایی شد و در نتیجه شرکتهای فعال در این حوزه دچار زیانهایی شدند.
وی با اشاره به بسته حمایتی 3500 میلیارد تومانی برای صنعت حملونقل کشور یادآور شد: تاکنون 60 درصد این مبلغ را شرکتها دریافت کردهاند و پرداخت بقیه نیز در جریان است. به رانندگان حملونقل مسافری بین شهری نیز تسهیلات 6 میلیون تومانی برای هر نفر اختصاص داده شد تا کاستیها و ضررهایی که در نتیجه کرونا به آن ها وارد شد، جبران شود.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تا هفته آینده نظام مدیریت الکترونیک وزارتخانه تکمیل شده و به 100 درصد خواهد رسید و دیگر نیازی به مراجعه حضوری مردم وجود نخواهد داشت، افزود: بر اساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، سامانهای از افرادی که تست PCR آنها مثبت است در وزارت راه و شهرسازی ایجاد شده و همه حوزههای جادهای، ریلی، دریایی و هوایی تمامی تلاششان را در این زمینه به نحو شایسته آغاز کردهاند.
اسلامی تاکید کرد: در جهت سلامت مردم و کنترل زنجیره انتقال ویروس، در این مدت کوتاه از مسافرت حدود 1800 نفر که تست کرونای آنها مثبت بوده است، جلوگیری کردیم. تمهیداتی به منظور جلوگیری از سوار شدن افراد با تست کرونا مثبت به اتوبوسها در بین راه ها نیز در نظر گرفته شده است.
وزیر راه و شهرسازی گفت: قرارگاه عملیاتی ستاد ملی کرونا اهتمام خاصی در جهت اعمال مدیریت در هماهنگیها برای برقراری وضعیت بهداشتی در تمامی بخش های حمل و نقل فراهم کرده است.