«علی اصغر ملکی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ابتدای آذرماه روند افزایشی به دلیل چند روز تعطیلی و تاخیر در حمل و نقل و افزایش تقاضا، ورودی گوشت به استان تهران کم شده بود که همین امر موجب افزایش قیمت بی رویه در بازار گوشت شد.
وی اظهارداشت: اکنون با مدیریت و جلوگیری از قاچاق دام زنده از کشور و افزایش ورود دام و گوشت به استان تهران، قیمت نسبت به هفته اول ابتدای آذرماه ۲۰ هزارتومان کاهش یافته است.
مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی تصریح کرد: اکنون قیمت هر کیلوگرم دام زنده بین ۴۹ هزار تا ۵۰ هزارتومان، شقه بدون دنبه گوشت گوسفندی در میدان بهمن (مرکز پخش) ۹۸ هزارتومان و در خرده فروشی ها ۱۲۰ هزارتومان به دست مشتریان تهران می رسد.
وی با بیان اینکه گوشت گوسفندی براساس کیفیت قیمت گذاری می شود، افزود: با توجه به قیمت فعلی دام زنده و شقه بدون دنبه در عمده فروشی ها باید قیمت گوشت گوسفندی حدود ۱۱۵ هزارتومان به فروش برسد.
وی گفت: امیدواریم با تامین نهاده های دامی برای تولید دام زنده و افزایش عرضه دام، قیمت گوشت گوسفندی روند کاهشی را طی کند تا مردم بتوانند از این محصول پروتئینی در سبد غذایی خود بهره مند شوند.
به گزارش ایرنا، طبق گزارش های میدانی در ابتدای اذرماه امسال قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی و گوساله بین ۱۴۰ هزار تا ۲۰۰ هزارتومان عرضه می شد.
طبق بررسی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران ران گوساله با ۱۱ هزار تومان کاهش از ۱۲۴ هزار تومان به ۱۱۳ هزار تومان، سردست گوساله با ۱۰ هزار تومان کاهش از ۱۲۱ هزار تومان به ۱۱۱ هزار تومان، چرخکرده مخلوط با ۱۲ هزار و ۸۰۰ تومان کاهش از ۹۱ هزار تومان به ۷۸ هزار و ۲۰۰ تومان، ران گوسفندی با ۲۰ هزار و ۶۰۰ تومان کاهش از ۱۴۹ هزار تومان به ۱۲۸ هزار و ۴۰۰ تومان، کف دست گوسفندی با ۱۴ هزار و ۷۰۰ تومان کاهش از ۱۴۷ هزار تومان به ۱۲۶ هزار و ۴۰۰ تومان و شقه (لاشه) گوسفندی با۱۴ هزار و ۷۰۰ تومان کاهش از ۱۲۱ هزار و ۷۰۰ تومان به ۱۰۷ هزار تومان است.
طبق آمارها نیاز سالانه کشور به گوشت قرمز نزدیک یک میلیون تن است که بخش عمده آن از تولید داخلی و نزدیک ۱۰ درصد از محل واردات تامین میشود.
طی ماههای گذشته نیز شرکت پشتیبانی امور دام کشور برای حمایت از صنعت دامپروری کشور بیش از چهار هزار تن گوشت قرمز گوساله را با قیمت کیلویی ۷۲ هزار و ۵۰۰ تومان از تولیدکنندگان ۱۵ استان کشور خرید تضمینی کرده بود.