کد خبر: ۱۸۵۸۳۸
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - 13 October 2020
معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت با تبیین اولویت‌های ۳۵گانه ابلاغی رئیس جمهور به وزارت صنعت، از بررسی روش های جدید تأمین مالی بنگاه های اقتصادی خبر داد.

به گزارش  فارس، برخی کاربران سامانه «فارس من» با ثبت سوژه ای با عنوان «درخواست کمک تسهیلاتی به کسب و کارهای نوین» خواستار اعطای تسهیلات به فعالیت های صنعتی و نوآورانه شدند

در این خصوص مهدی صادقی نیارکی، معاون امور صنایع وزارت صمت در نشست شورای مدیران معاونت امور صنایع وزارت صمت، همکاری دفاتر تخصصی با معاونت طرح و برنامه برای تأمین مالی واحدهای تولیدی از طریق انتشار اوراق بدهی را خواستار شد.

وی با تبیین اولویت‌های ۳۵گانه وزارت صنعت، معدن و تجارت که از سوی رییس جمهور ابلاغ شده است، بر لزوم حمایت از تولید داخلی و جلوگیری از ورود کالاهای مشابه داخلی تاکید کرد.

وی افزود: 86 درصد واردات به مواد اولیه و کالاهای واسطه ای، اجزاء و قطعات، ماشین آلات و تجهیزات صنعتی اختصاص دارد و مابقی تعرفه های واردات کالا نیز با محوریت جلوگیری از ورود کالاهای دارای مشابه داخلی بازنگری و اولویت بندی شده است.

صادقی نیارکی با اشاره به اینکه تحقق اولویت های اعلام شده، از سوی رییس جمهور در دستور کار همه معاونت ها قرار گرفته ‌است، افزود: حمایت از تولید داخل و جلوگیری از واردات کالاهای دارای مشابه داخلی از جمله موضوعاتی است که به صورت مستقیم با سیاست ها و راهبردهای این معاونت مرتبط است و دفاتر تخصصی باید به صورت دوره‌ای، نسبت به ارائه گزارش از پیشرفت ها و اقدامات انجام شده برای توسعه داخلی سازی اقدام کنند.

صادقی نیارکی در ادامه با نگاهی به روش های نوین تامین منابع مالی بنگاه های اقتصادی که در این نشست به آن پرداخته شد، خواستار همکاری دفاتر تخصصی با معاونت طرح و برنامه برای تأمین مالی واحد های تولیدی از طریق انتشار اوراق بدهی شد.

معاون امور صنایع وزارت صمت افزود: تأمین مالی پروژه های اصلی و مهم تعریف شده و یا قابل تعریف در صنایع تخصصی با تأکید بر پروژه های مهم و بزرگ ساخت داخل نیز از جمله موضوعاتی است که دفاتر تخصصی با همکاری معاونت طرح برنامه با جدیت دنبال کند.

گفتنی است، در این نشست روش‌های نوین تامین منابع مالی واحدهای صنعتی با حضور مدیرکل دفتر سرمایه گذاری و تامین منابع مالی بررسی و نکاتی در جهت بهبود وضعیت اقتصادی واحدهای صنعتی بدون استفاده از اعتبارات سیستم بانکی مورد بررسی قرار گرفت.

تحلیل وضعیت صادرات شرکت های صادراتی نیزاز جمله موضوعاتی بود که در این نشست به آن پرداخته شد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: