کد خبر: ۱۸۴۷۳۰
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - 26 September 2020
بنا به اطلاعات ارائه شده توسط اداره سهام بانک گردشگری، حدود 75 درصد مبلغ افزایش سرمایه 1500 میلیارد تومانی بانک تامین شده و امیدواریم تا 15 مهرماه جاری عمده حق تقدم ها پذیره نویسی شود تا بتوان افزایش سرمایه را ثبت کرد.

مدیرعامل شرکت گروه سرمايه‌گذاری ميراث فرهنگی و گردشگری ايران"سمگا" به عنوان یکی از سهامداران عمده بانک گردشگری گفت: بنا به اطلاعات ارائه شده توسط اداره سهام بانک گردشگری، حدود 75 درصد مبلغ افزایش سرمایه 1500 میلیارد تومانی بانک تامین شده و امیدواریم تا 15 مهرماه جاری عمده حق تقدم ها پذیره نویسی شود تا بتوان افزایش سرمایه را ثبت کرد.


به گزارش روابط عمومی بانک گردشگری، اسفندیار حیدری پور افزود: گزارش اولیه افزایش سرمایه تا 3600 میلیارد تومان بانک در دستور کار بود که از بانک خواستیم اولویت افزایش سرمایه به روش تجدید ارزیابی دارایی ها و سپس بخشی از طریق آورده نقدی باشد.


وی ادامه داد: اما مقام ناظر در حوزه بازار پول و همچنین بازار سرمایه اعلام کرد که باید افزایش سرمایه ابتدا به روش آورده نقدی اجرا شود تا بانک موفق به اخذ مجوز برای مرحله دوم افزایش سرمایه به مبلغ 3600 میلیارد تومان از محل تجدید ارزیابی دارایی ها گردد.
حیدری پور اظهار کرد: موضوع افزایش سرمایه به روش سلب حق تقدم و صرف سهام برای مرحله سوم از 3600 میلیارد تومان در دست مطالعه قرار دارد. کفایت سرمایه بانک ایجاب می کند تا متناسب با اندازه بانک، سرمایه سهامداران متناسب شود.


وی گفت: قضاوت در خصوص وضعیت بازار نماد "وگردش" کار سختی نیست؛ مقایسه قیمت سهام "وگردش" و نوسانات قیمتی سهام نشان می دهد سهامداران وفاداری در ترکیب سهام بانک گردشگری قرار دارند که عمده آنها از زمان تاسیس در این نماد هستند و در حد قانونی، مالکیت خود را افزایش دادند.


حیدری پور با بیان اینکه هیچ کس نمی تواند در بازار فعلی، قیمت یک سهام را پیش بینی، اما می تواند ویژگی های یک سهم را احصا کند، تصریح کرد: ترکیب سهامداری "وگردش" بی نظیر است به طوری که هم در شرایط بد بازار و هم شرایط خوب بازار، عمده کدهای حاضر در این نماد تعداد سهام را افزایش دادند.


وی افزود: نماد حق تقدم بانک گردشگری در دوره 60 روزه با تحولات ویژه بازار و همزمان شدن افشای اطلاعات با اهمیت برخورد کرد و این نماد در خیلی از روزها بسته ماند و به همین دلیل درخواست یک دوره 10 روزه به دوره 60 روزه قانونی برای امکان معامله این نماد با اخذ مجوز از بورس افزوده شد.


به گفته حیدری پور، با باز شدن نماد حق تقدم در دوره بعد از مجمع عادی سالانه بانک، سهامدارانی که تصمیم به فروش آن داشته باشند، به یقین موفق خواهند شد.

خبرهای مرتبط
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: