مراسم رونمایی از دو دستاورد شرکت بیمه کارآفرین با حضور غلامرضا سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و هیات عامل، سید محمد کریمی دبیر سندیکای بیمهگران، اعضا هیاتمدیره، مدیرعامل و هیاتعامل، مدیران ستادی، مصادف با گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند در ساختمان مرکزی شرکت بیمه کارآفرین برگزار شد.
محمد حیدری مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین در مراسم رونمایی از دو نرم افزار تصویربرداری ویسمن و آغاز فروش بیمهنامه زندگی در باشگاه مشتریان، گفت:« در این باشگاه فروش بیمهنامه انجام شده و دریافت و وصول حق بیمه در آن رخ میدهد.»
وی بیان کرد که نرم افزار ویسمن بازدید بدنه را سیستمی کرده و در آن قید مکان برداشته شده و سقف تعهد برای کارشناس در آن مفهومی ندارد و هر نماینده برای خود یک کارشناس است.مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین بااشاره به توسعه کانالها و بسترهای نوین در بانکها و بورس، ادامه داد: صنعت بیمه کشور یک مقدار سخت از فضای سنتی جدا میشود، بنابراین اولویت خاص به صدور انواع بیمه نامهها روی شبکه دیجیتال و بسترها و درگاههای الکترونیک و وصل حقبیمه قرار گرفته است.
به گفته وی، ثبت آنلاین اعلام خسارت و بارگذاری مدارک خسارت روی سایت تخصصی بیمههای زندگی نیز از اولویتهای شرکت بیمه کارآفرین است.
مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین با بیان اینکه سازمانهایی مانند تامین اجتماعی، برق و گاز به سمت حذف کاغذ رفتهاند، گفت: در بیمه نامههای اموال مانند شخص ثالث به دنبال حذف کاغذ بوده ودر فاز اول آتش سوزی، مسوولیت و بدنه را تا یک ماه آینده پیادهسازی کرده و ابتدا بیمه نامه را تک برگی و سپس همین تک برگ را هم حذف خواهیم کرد و در فاز دوم بیمههای عمر نیز قرار دارند.
در ادامه مراسم، سید محمد کریمی دبیر سندیکای بیمهگران؛ با پیشرو خواندن شرکت بیمه کارآفرین در زمینه بیمههای زندگی، گفت: این شرکت بیمهای ساز و کار خوبی را دراین زمینه آماده کرده است. کریمی با اشاره به رشد چشمگیر سهم بیمههای زندگی در سایر کشورهای دنیا، بیان کرد: درحال حاضر شرایط پیشرفت درصنعت بیمه فراهم بوده وصدور مجوزها هم در صنعت بیمه از سرعت خوبی برخوردار است. وی یادآور شد که الکترونیکی شدن صنعت بیمه سبب تقویت شبکه فروش میشود. دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران به اقدامات انجام شده در صنعت بیمه اشاره کرد و افزود: سندیکای بیمه گران ایران در زمینه تهیه دستورالعمل برگزاری مناقصههای بیمه گذاران بزرگ به شدت کارکرده و درآیندهای نزدیک این موضوع جنبه اجرایی پیدا خواهد کرد.
همچنین غلامرضا سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در مراسم رونمایی از دستاوردهای شرکت بیمه کارآفرین با بیان اینکه صنعت بیمه با ۲۰ هزار میلیارد تومان میخواهد ۵۰۰ میلیارد دلار ریسک را پوشش دهد، افزود: با توجه به اینکه امکان واگذاری اتکایی به کشورهای دیگر و توزیع ریسک وجود ندارد، بهتر است که سرمایههای شرکتهای بیمهای افزایش یافته تا سهم نگهداری ریسک آنها بیشتر شده و بازار بزرگتری را تحت پوشش قرار دهند. رئیس کل بیمه مرکزی تصریح کرد: از ۸۰ هزار نمایندگی بیمه درکشور،حدود ۴۵ هزار نماینده در بخش بیمه نامههای عمر و زندگی فعال هستند زیرا این نوع بیمه نامهها از نظر کارمزد درآمد خوبی برای نمایندگان دارد و فروش آن نیاز به تلاش و ارتباط بیشتر با اشخاص دارد.
وی با بیان اینکه افزایش فروش بیمه نامههای زندگی کمک بسیاری به اقتصادکشور میکند، خاطرنشان کرد که شعاردولت این است که دولت الکترونیک شود، در نتیجه شرکتهای بیمهای هم باید یکی از ارکان دولت الکترونیک باشند و این موضوع در صنعت بیمه درحال رشد است هر چند که در این بخش سرمایهگذاری کمی شده است. رئیس کل بیمه مرکزی، یکی از روشهای ایجاد تحول شگرف در صنعت بیمه را ورود آیتی به صنعت بیمه به معنای اهم آن برشمرد و تاکید کرد:باید کد یکتا همانطور که در بخش بیمه نامههای شخص ثالث، آتشسوزی و باربری اجرایی شده در بیمهنامههای درمان، زندگی، مسوولیت و مهندسی هم اجرایی شوند و این یعنی هوشمندسازی صنعت بیمه.
وی ادامه داد: براساس قولی که به دولت داده شده در ۹ آذر سالجاری باید کد یکتا در تمامی رشتههای بیمهای اجرایی شود و بیمه نامهها در بستر آیتی صادر شوند.