کد خبر: ۱۸۲۶۳۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 08 August 2020
دومین بانک بزرگ کشور سنگاپور در سه ماهه دوم سال با ریزش ۴۰ درصدی سود خالص روبرو شد که عمده دلیل آن ضرر و زیان ناشی از وام‌های اعطایی در بازار کرونازده و کاهش فعالیت مصرف کنندگان بوده است.
دومین بانک بزرگ کشور سنگاپور در سه ماهه دوم سال با ریزش ۴۰ درصدی سود خالص روبرو شد که عمده دلیل آن ضرر و زیان ناشی از وام‌های اعطایی در بازار کرونازده و کاهش فعالیت مصرف کنندگان بوده است.

به گزارش  نیوزبریک، آمار و ارقام مذکور از بانک اوسی‌بی‌سی بر چشم‌اندز محتاطانه‌ای برای این بخش تاکید می‌کند و این در حالی است که بانک DBS به عنوان همتای بزرگ‌تر و United Overseas Bank به عنوان رقیبی کوچک‌تر برای مقابله با ضربه دوجانبه ناشی از نرخ بهره پایین و رشد ضعیف، اقدام به کاهش هزینه‌ها کرده اند.

«کوین کوِک» تحلیلگر Sanford C. Bernstein معتقد است که با توجه به اینکه رکود رخ داده در ژوئن به اعتقاد بسیاری بدترین سه ماهه تاریخ بوده است، نتایج به دست آمده از این بخش در ماه جولای آنقدرها هم بد نیست.

کوک در این باره گفت: اگر آنها همچنان بتوانند سطوح سرمایه را قدرتمند نگه داشته و سوددهی را با وجود زیان‌های قابل پیش بینی حفظ کنند، همانطور که این کار را کرده اند، این رویکرد که بانک های سنگاپور می‌توانند بر این بحران فایق آیند، پابرجا خواهد ماند.

سود خالص OCBC در فاصله آوریل تا ژوئن نسبت به ۱.۲ میلیارد دلار سنگاپور در سال گذشته به ۵۳۳.۳ میلیارد دلار کاهش پیدا کرد. براساس داده‌های موسسه ریفینیتیو، عواید ثبت شده برای این بانک در مقایسه با میانگین ۹۸۰ میلیارد دلار سنگاپور که توسط پنج تحلیلگر پیش بینی شده بود، به مراتب کمتر است.

با این حال، عواید این بانک نسبت به سه ماهه نخست ۵درصد افزایش داشته است. حاشیه سود خالص که معیاری کلیدی برای سوددهی محسوب می شود، در سه ماهه دوم از ۱.۷۹ درصد در برهه مشابه سال گذشته به ۱.۶ درصد ریزش کرده است.

ذخایر این بانک برای زیان‌های اعتباری قابل پیش بینی در سه ماهه دوم به ۷۵۰ میلیارد دلار سنگاپور افزایش پیدا کرد که این رقم برای سال گذشته تنها ۱۱۱ میلیارد دلار سنگاپور بود اما این بانک به همراه DBS، هزینه اعتباری خود را برای دو سال آتی تا پایان ۲۰۲۱ در یک سطح ثابت نگه داشت.

همزمان با اقدام رگولاتورها برای تسهیل میلیاردها دلار وام از طریق استمهال بازپرداخت وام تا پنج ماه آتی برای مشتریان و کسب و کارهای متضرر از پاندمی کووید-۱۹، بانک ها به منظور مواجهه با بدهی های بد در حال افزایش ذخایر زیان های قابل پیش بینی خود هستند.

رگولاتور بانکی سنگاپور از بانک های این کشور خواسته است تا سود سهام پرداختی به سهامداران را کاهش دهند.

بانک DBS روز گذشته از کاهش سود خود در سه ماهه دوم سال به اندازه یک پنجم خبر داد اما این رقم نسبت به پیش بینی‌ها و همچنین سود سه ماهه پیش از آن بالاتر بود.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: