به گزارش
ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۱۹۶۷ دلار و ۵۳ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز گذشته پس از ۹ روز متوالی افزایش، با کاهش روبرو شد.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا یک درصد صعود کرد و به ۱۹۶۱ دلار و ۳۰ سنت رسید.
دلار آمریکا به پایین ترین حد در دو سال اخیر نزول کرد و در مسیر بزرگترین افت ماهانه در یک دهه گذشته قرار دارد و این امر طلا را که به این ارز قیمت گذاری می شود، برای دارندگان ارزهای دیگر ارزانتر کرده است.
علاوه بر آمار تولید ناخالص داخلی در سه ماهه دوم که انقباض اقتصادی عمیق آمریکا در ۷۳ سال اخیر را نشان داد و رشد آمار بیمه بیکاری، دلار تحت تاثیر اظهارات دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا که احتمال به تاخیر افتادن انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر را مطرح کرد، به شدت آسیب دید.
به گفته جان شارما، اقتصاددان بانک ملی استرالیا، آمار ضعیف تولید ناخالص داخلی آمریکا در سه ماهه دوم منعکس کننده ضعف اقتصاد این کشور بود و سرمایه گذاران را متقاضی طلا به عنوان دارایی امن کرد. وخامت وضعیت شیوع ویروس کرونا، تشدید تنشهای ژئوپلیتیکی و افت بیشتر ارزش دلار ممکن است طلا را به مرز ۲۰۰۰ دلار برساند.
طلا از ابتدای ژوییه تاکنون بیش از ۱۰ درصد رشد قیمت داشته که بزرگترین رشد قیمت ماهانه از فوریه سال ۲۰۱۶ محسوب می شود و سه شنبه هفته جاری تا رکورد تاریخی ۱۹۸۰ دلار و ۵۷ سنت پیش رفت.
بر اساس گزارش رویترز، قیمت طلا از ابتدای سال ۲۰۲۰ تاکنون تحت تاثیر وخامت شیوع ویروس کرونا و نرخهای بهره اندک در سطح جهانی و اقدامات محرک مالی بانکهای مرکزی جهان حدود ۳۰ درصد رشد کرده است.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد افزایش، به ۲۳ دلار و ۶۲ سنت رسید. نقره که از امیدها به احیای فعالیت صنعتی مورد پشتیبانی بیشتری قرار گرفته است، با ۳۰ درصد رشد ماهانه، در مسیر ثبت بزرگترین رشد ماهانه تاکنون قرار دارد.
بهای هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد افزایش، در ۹۰۳ دلار و ۸۷ سنت ایستاد. بهای هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد افزایش، ۲۰۹۰ دلار معامله شد.