کد خبر: ۱۷۵۴۰۵
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - 07 April 2020
مدیرعامل بانک ملی ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه به تبیین اقدامات، عملکرد بانک های دولتی و همچنین نحوه پرداخت کمک معیشتی به خانواده های کم توان مالی پرداخت.
مدیرعامل بانک ملی ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه به تبیین اقدامات، عملکرد بانک های دولتی و همچنین نحوه پرداخت کمک معیشتی به خانواده های کم توان مالی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران دکتر محمدرضا حسین‌زاده در این نشست اظهار داشت: براساس اعلام وزارت بهداشت یکی از آلوده ترین مکان ها برای انتقال ویروس کرونا بانک ها معرفی شدند و علی رغم درخواست بانک ها از مردم بر استفاده از خدمات غیر حضوری سیستم بانکی شاهد حضور مردم در شعب بانک ها بودیم و همکاران شبکه بانکی در سراسر کشور با تمام توان به ارائه خدمات به مردم پرداختند تا بتواند نیازهای مردم را برآورده کنند.

رئیس شورای هماهنگی بانک های کشور در ادامه سخنان خود ضمن ابراز تاسف از فوت 42 نفر از همکاران شبکه بانکی بر اثر کرونا به حساسیت کار کارمندان بانک و نقش مهم و ویژه شبکه بانکی اشاره کرد .

حسین‌زاده درخصوص همکاری با صاحبان اصناف و مشاغل اظهار داشت: در جهت همکاری با ملت شریف ایران ، صاحبان اصناف و مشاغلی که بر اثر کرونا دچار خسارت و مشکلات مالی شدند مانند هتل‌ها، رستوران‌ها و مانند آن ها کسر اقساط آن ها به مدت سه ماه انجام نخواهد شد و جریمه ای نیز به آن تعلق نخواهد گرفت   و اگر شعبه‌ای در این زمینه تخطی کند به او تذکر خواهیم داد، سپس مشتریان از خردادماه نسبت به پرداخت اقساط خود اقدام کنند.

وی در ادامه سخنان خود افزود : صنوفی که کارگران خود را اخراج نکرده باشند با کمک بانک مرکزی جمهوری اسلامی به آن ها تسهیلات پرداخت خواهد شد تا بتوانند به کار خود ادامه دهند.

مدیر عامل بانک در ادامه گفت : البته یکی از صنوفی که در این زمان آسیب دیده خود شبکه بانکی بوده است و باید توجه داشت که ورودی‌های مالی و منابع مالی خود بانک‌ها نیز به تبع این شرایط مسیر نزولی داشته است و انتظار می‌رود که جامعه و مردم عزیز شرایط بانک‌ها را نیز درک کنند و همه با یاری و همکاری هم این بحران را پشت سر بگذاریم.

مدیرعامل بانک ملی ایران افزود: بنا به فرمایش مقام معظم رهبری در نامگذاری سال جاری، بانک ها در سال جهش تولید برنامه‌ریزی خاصی دارند تا با اجرای آن‌ها امور اقتصادی به خوبی پیش برود و در نظر داریم به تولید داخلی توجه ویژه ای داشته باشیم تا صنعت و اقتصاد ما با قدرت به کار خود ادامه دهد.

مدیرعامل در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نصب دستگاه های خودگردان در سراسر کشور  اظهار داشت: مردم با استفاده از این دستگاه‌ها دیگر نیازی به حضور در شعب ندارند و می توانند تمام امور بانکی خود را اعم از پرداخت، دریافت وجه نقد و کارت هدیه و سایر خدمات را با این دستگاه انجام دهند.

حسین‌زاده همچنین درخصوص پرداخت 75 هزار میلیارد تومان با سود 12 درصد توسط شبکه بانکی کشور به صاحبان مشاغل و اصناف آسیب‌‌دیده از کرونا نیز گفت: علیرغم اینکه ورودی بانک‌ها صفر شده است ولی با این حال بانک ها اعلام آمادگی کرده‌اند که به کسب و کارهای آسیب‌دیده کمک کنند که البته این مهم با هماهنگی بانک مرکزی و همچنین با همکاری وزارت‌خانه‌های صمت، راه و شهرسازی، تعاون ، کار و رفاه اجتماعی اجرا می‌شود و ما سعی ‌داریم حداکثر همکاری را درخصوص پرداخت وام به صاحبان کسب و کارها انجام دهیم.

مدیرعامل درخصوص ساعت کاری بانک ها نیز بیان داشت: ساعت کاری بانک ها تابع مصوبه هیأت وزیران است و با اینکه تصویب شده بود که کارمندان با یک سوم نیرو در محل کار خود حضور داشته باشند ولی کارمندان بانک ما به خاطر حساسیت کارشان با بیش از این تعداد برای رفع نیاز مشتریان در بانک‌ها حضور داشته اند.

مدیرعامل در پایان سخنان خود از مردم خواست تا ضمن خودداری از حضور در شعب بانک ها با استفاده خدمات غیرحضوری بانک ها و از تجهیزانی که بسیار پیشرفته و به روز هستند ، بتوانیم این بحران را با کمترین تعداد تلفات و خسارات به پایان ببریم.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: