کد خبر: ۱۶۹۴۸۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۰۳ دی ۱۳۹۸ - 24 December 2019
 بانکداری ایرانی مدیرعامل اتحادیه ماهیان سردابی استان زنجان با بیان اینکه قیمت خوارک ماهی ۵۰ تا ۶۰ درصد افزایش یافته است گفت: در این شرایط بازار مناسبی نیز برای قزل آلا وجود ندارد و تولید کنندگان در مواردی محصول خود را با ضرر و زیان به فروش می‌رسانند.
 
به گزارش   تسنیم، یوسف علی عزیزی رئیس اتحادیه ماهیان سردآبی استان زنجان اظهار کرد: مزارع پرورش ماهی در این استان بسیار خرد و حتی در اندازه‌های 3،5 و 6 دم هستند و این مزارع تنها برای رفع بیکاری افراد ایجاد شده که به صورت یک نفره اداره می‌شود و توان پرداخت دستمزد هفت میلیون و 500 هزار تومانی دامپزشکان را ندارد.

وی با اشاره به دیگر مشکلات موجود در این استان گفت: با توجه به اینکه بچه ماهی قزل‌آلا در این استان تولید نمی‌شود تولیدکنندگان زنجانی مجبور هستند که این محصول را از دیگر استان‌ها انتقال دهند که این امر مشکلات دیگری از قبیل انتقال بیماری ایجاد می‌کند.
 

عزیزی با اشاره به افزایش قیمت خوراک ماهی در سال جاری گفت: در حالیکه تولیدکنندگان زنجانی برای فروش محصولات خود با مشکلات متعددی روبرو هستند و قیمت فروش ماهی قزل‌آلا پایین آمده است اما نرخ خوراک در سال جاری 50 تا 60 درصد افزایش یافته است.

وی اظهار داشت: بازار فروش ماهی هم در این استان مناسب نیست و لازم است مسؤولان و دست‌اندرکاران درباره بازاریابی این محصولات فکری بکنند. 

مدیرعامل اتحادیه ماهیان سردابی استان زنجان ادامه داد: دستگاه های متولی  نظارتی به کیفیت و کمیت خوراک دام تولید در این استان ندارند؛ تولید کنندگان نیازمند تسهیلات ارزان‌قیمت و حمایت هستند اما هیچ حمایتی از آنها نمی‌شوند. 

عزیزی گفت: در این استان کارشناسی برای نظارت به داروهای مصرفی در مزارع  پرورش ماهی نداریم و اطلاعات برخی از تولیدکنندگان نیز کم است که این امر مشکلات را دوچندان کرده است.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: