کد خبر: ۱۶۳۵۹۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - 05 August 2019
بانکداری ایرانی ـ  مغازه‌ای گفت: در صورت تامین مواد اولیه توان ارز آوری از طریق صادرات شکلات به یک تا یک و نیم میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.

جمشید مغازه‌ای رئیس اتحادیه بیسکویت، شیرینی و شکلات در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه واحد‌ها در تامین شکر کماکان با مشکلاتی روبه‌رو هستند، اظهار کرد: هم اکنون واحد‌های تولیدی شکر مورد نیاز را با نرخ بالای ۵ هزار تومان از بازار آزاد خریداری می‌کنند که این امر بر افزایش هزینه‌های تولید دامن زده است.

وی با اشاره به اینکه التهاب بازار روغن نسبت به گذشته تا حدودی فروکش کرده است، افزود: روغن خام به میزان کافی در اختیار کارخانه‌های تولیدی قرار می‌گیرد، از این رو تولیدکنندگان شیرینی و شکلات برای تامین روغن مورد نیاز مشکلی ندارند.

مغازه‌ای درباره آخرین وضعیت بازار بیسکویت و شکلات، گفت: با توجه به آنکه شکلات جزو اقلام اساسی در سبد خانوار محسوب نمی‌شود، از این رو تولیدکنندگان تا حد امکان سعی می‌کنند به سبب نبود کشش بازار و کاهش قدرت خرید افراد، قیمت‌ها را افزایش ندهند.


به گفته این مقام مسئول قیمت شکلات نسبت به مدت مشابه سال قبل تنها ۲۰ درصد افزایش داشته است این در حالی است که قیمت آرد، حقوق و دستمزد نسبت به سال گذشته رشد چند برابری داشته است.

مغازه‌ای ادامه داد: با توجه به کاهش تقاضا برای خرید شکلات در فصل تابستان، واحد‌های تولیدی با احتیاط به امر تولید می‌پردازند.

رئیس انجمن بیسکویت، شیرینی و شکلات در پایان رونق صادرات را مشروط به تامین مواد اولیه و فراوانی کالا دانست و گفت: بنابر آمار سال گذشته ۳۱۷ هزار تن شکلات، بیسکویت و آبنبات با ارزش بالغ بر ۸۰۰ میلیون دلار به بازار‌های هدف صادر شد که در صورت تامین مواد اولیه امسال این امکان وجود دارد که ارز آوری حاصل از صادرات را به یک تا یک و نیم میلیارد دلار افزایش دهیم.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: