کد خبر: ۱۶۱۹۴۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۱۸ تير ۱۳۹۸ - 09 July 2019
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس فراهم شدن بسترهای اینترنتی و فنی را لازمه توسعه بانکداری الکترونیک خواند و گفت: نظام بانکی کشور باید در بستر شبکه اینترنتی ملی توسعه یابد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس فراهم شدن بسترهای اینترنتی و فنی را لازمه توسعه بانکداری الکترونیک خواند و گفت: نظام بانکی کشور باید در بستر شبکه اینترنتی ملی توسعه یابد.

علی اکبر کریمی در گفتگو با  ایبِنا، با بیان اینکه بانکداری الکترونیک یکی از الزامات نظام بانکی مدرن و جدید در دنیا بوده که ما نیز نمی توانیم خود را از آن جدا ببینیم، گفت: بانک های ایرانی نیز باید به سمت تحقق بانکداری الکترونیک حرکت کرده و با فراهم کردن زیرساخت های لازم تحقق آن را سرعت ببخشند.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بانکداری الکترونیک مزیت های بسیاری در راستای کاهش هزینه ها، افزایش سرعت اقدامات بانکی و سهولت و همچنین راحتی مردم خواهد داشت، افزود: یکی از مشکلات توسعه بانکداری الکترونیک در حال حاضر زیرساخت های اینترنتی و فنی بوده که باید با تعامل بانک مرکزی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این موارد رفع شود.

وی با بیان اینکه وزارت ارتباطات باید بستر لازم برای توسعه بانکداری الکترونیک را به فراهم کند، تصریح کرد: با توجه به اینکه بانکداری الکترونیک در بستر اینترنت پیش می‌رود هر نوع اختلالی در بستر اینترنت این مهم را نیز مختل خواهد کرد.

کریمی با تاکید بر اینکه پیگیری سریع تر بحث شبکه اینترنت ملی از سوی وزارت ارتباطات بیش از پیش اکنون حائز اهمیت است، گفت: نظام بانکی کشور باید در بستر شبکه اینترنتی ملی توسعه یابد تا تهدیدهای احتمالی نیز به این وسیله خنثی شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه شبکه بانکی برای رفع دغدغه های مردم در حوزه توسعه بانکداری الکترونیک نیز باید اقداماتی بردارد، افزود: اکنون حساب ها و کارت های بانکی بسیاری از افراد دچار سوءاستفاده شده، از اینرو لازم است برای جلوگیری از سوءاستفاده های احتمالی آتی نیز تدابیری اندیشیده شود.

کریمی با تاکید بر اینکه باید سازوکار مشخص و قانونی برای برخورد با سوءاستفاده کنندگان از حساب های بانکی در نظر گرفته شود، تصریح کرد: متاسفانه مردم در چنین مواقعی به سختی حق و حقوق از دست رفته خود را دوباره به دست می آورند.

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه برداشت های غیرقانونی از حساب ها نمونه بارز تخلف برخی شرکت ها بوده که تنها با عذرخواهی دوباره به حساب ها برگشته است، گفت: رسوب این نوع پول ها در حساب های افراد دیگر سودهای کلانی را رقم زده که بانک مرکزی برای این نوع تخلفات باید تدابیری داشته باشد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه فراهم شدن بانکداری الکترونیک باید با ارایه اطمینان کافی در خصوص مسدودسازی تخلفات احتمالی در این حوزه همراه باشد، افزود: باید اعتماد مردم به شبکه بانکی و بانکداری الکترونیک تقویت شود.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: