بانکداری ایرانی ـ رئیس دیوان محاسبات گفت: رعایت نکردن دستورالعمل اجرایی روش انتخاب مشتری و پایش اهلیت، تعدیل قیمت پایه بنگاه و رعایت نکردن آییننامه روشهای قیمتگذاری بنگاهها از جمله محورهای تخلفات در خصوصیسازی بر اساس گزارش تفریغ بودجه سال ۹۶ بوده است.
به گزارش تسنیم، عادل آذر در برنامه نگاه یک که از شبکه یک سیما پخش شد، با اشاره به این که 70 درصد بودجه دولت مربوط به شرکتها است، گفت: با ورود دیوان محاسبات به حسابرسی از این شرکتها، تخلفهایی در واگذاریها و خصوصیسازی مشخص شد.
رئیس دیوان محاسبات با بیان این که عملکرد همه شرکتهای دولتی تحت عنوان «حسابرسی عملکرد شرکتها» با هیئتهای ویژه بررسی شدند، افزود: رعایت نکردن دستورالعمل اجرایی روش انتخاب مشتری و پایش اهلیت، تعدیل قیمت پایه بنگاه و رعایت نکردن آییننامه روشهای قیمتگذاری بنگاهها ازجمله محورهای تخلفات در خصوصیسازی بر اساس گزارش تفریغ بودجه سال 96 بوده است.
وی افزود: پالایشگاه کرمانشاه، شرکت نیشکر هفت تپه، هپکو اراک، ماشینسازی تبریز، شرکت آلومینیوم المهدی و مجتمع کشت و صنعت مغان جزو بزرگترین تخلفات واگذاریهای سازمان خصوصی سازی بوده است.
رئیس دیوان محاسبات کشور گفت: پالایشگاه کرمانشاه که 617 میلیارد تومان قیمتگذاری شده بود با تصویب هیئت واگذاری و کاهش 70 درصدی قیمت، 199 میلیارد تومان واگذار شد.
عادل آذر افزود: مجتمع کشت و صنعت مغان نیز که ارزشی بیش از 40 هزار میلیارد تومان دارد به 1850 میلیارد تومان واگذار شد.
عادل آذر با بیان اینکه بیش از هزار گزارش حسابرسی از شرکتهای دولتی ارائه شده است، افزود: با ورود دیوان محاسبات به شرایط احراز هیئت مدیرههای شرکتهای دولتی در سه سال گذشته بیش از 200 مورد جا به جایی اعضای هیئت مدیره انجام شده است.