به گزارش ایسنا، تا پایان سال ۲۰۱۷ در ۲۵۳ منطقه، میزان اشتغال افزایش یافته است در حالی که در ۲۶ منطقه، میزان اشتغال در مقایسه با سال قبل کاهشی بوده است و در دو منطقه نیز میزان اشتغال ثابت مانده است. رشد میزان اشتغال در کشورها و مناطق مختلف اروپا با یکدیگر بسیار متفاوت بوده است به گونهای که بالاترین میزان افزایش اشتغال متعلق به منطقه "مویت" فرانسه با افزایش ۷.۷ درصدی بوده است و پس از این منطقه، مالت، آلگاروه پرتغال و بوهمیای مرکزی در جمهوری چک با افزایش ۵.۳ درصدی در ردههای بعدی قرار دارند.
از سوی دیگر بیشترین کاهش در میزان اشتغال متعلق به منطقه "باسیلیتیکا" در ایتالیا با منفی ۲.۷ درصد بوده است و پس از این منطقه، "کامبریا" در انگلیس و مناطق شمالی و غربی در لیتوانی با منفی ۲.۱ درصد، بدترین عملکرد را داشتهاند.
از نظر کشوری نیز طبق اعلام این مرکز، متوسط نرخ بیکاری ۱۹ کشور عضو منطقه یورو تا پایان سال ۲۰۱۸ به ۷.۹ درصد رسیده است که هر چند در مقایسه با ماه نوامبر این سال تغییری نکرده است اما نسبت به نرخ بیکاری سال ۲۰۱۷ به میزان ۰.۷ درصد کمتر شده است. هم چنین این نرخ در ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا معادل ۶.۶ درصد برآورد شده است.
به گفته مرکز آمار اتحادیه اروپا، ۱۶ میلیون و ۳۰۶ هزار نفر در اتحادیه اروپا تا پایان سال ۲۰۱۸ بیکار بودهاند که از این تعداد، ۱۲ میلیون و ۹۱۹ هزار نفر ساکن منطقه یورو بودهاند.