غلامرضا کرد زنگنه، رئیس هیاتمدیره بیمه معلم با بیان اینکه این شرکت بیمهای پس از سالها زیان انباشته طی حدود پنج سال اخیر به سوددهی و بازدهی مطلوب رسیده، اظهار کرد: پرتفوی شرکت از حدود ٣٠٠ میلیارد تومان قطعا به بیش از ١٧٠٠ میلیارد تومان خواهد رسید که رشدی بیش از ٥برابر را نسبت به پنج سال گذشته تجربه خواهد کرد.
وی در تشریح روند افزایش پرتفوی بیمه معلم با تاکید بر منافع سهامداران با جذب پرتفوی با کیفیت گفت: استراتژی افزایش پرتفوی بیمه معلم با تمرکز بر ارزیابی و مدیریت ریسک خواهد بود و هر ریسکی را نخواهد پذیرفت، ضمن اینکه کلیه پرتفویهای پیشنهادی در کمیته ریسک شرکت تحلیل و بررسی خواهد شد.
کردزنگنه درج نام بیمه معلم در بورس را حرکتی در مسیر شفافیت و نقطه عطف عملکرد این شرکت بیمهای دانست و عنوان کرد: با توجه به حرکت بیمه معلم در مسیر بازدهی مناسب به دلیل ضرورت ایجاد شفافیت بیشتر و از آنجا که داراییهای بیمه معلم از ارزش دفتری آن بسیار بیشتر است و ضرورت دارد این عملکرد خود را بیشتر نمایان کند، درج نام بیمه معلم در بورس رقم خورد. کردزنگنه پیشبینی کرد: با توجه به بیزنسپلنی (business Plan) که برای حضور بیمه معلم در بورس پیادهسازی شده و تغییرات ساختاری که در این راستا ایجاد خواهد شد با طی مرحله کشف قیمت و حضور رسمی بیمه معلم در بورس پیشبینی میشود این شرکت مورد اقبال سهامداران واقع شده و به یکی از سودآورترین شرکتهای بورسی تبدیل شود.
وی با اشاره به اقدامات بیمه معلم در بدو ورود این شرکت به بورس گفت: در گام اول اصلاح مقررات شرکت را در دستور کار قرار دادیم که در این راستا آیین نامهها و دستورالعملهای شرکت در حال بازنگری هستند، ضمن اینکه تلاش کردیم تا بوروکراسیهای زائد از شرکت حذف شود تا بیمه معلم چابکی لازم را برای حرکت در مسیر بازار سرمایه دارا باشد.
کردزنگنه در ادامه به اصلاح ساختار در بیمه معلم اشاره کرد و گفت: اگر چه در بیمه معلم یکبار اصلاح ساختار صورتگرفته اما از آنجا که یک شرکت و نهاد مانند یک موجود زنده است، این موجود برای تنفس در اکوسیستم نیازمند بازنگری و تغییر است. بر همین اساس طراحی ساختار جدید بیمه معلم متناسب با برنامههای استراتژیک و عملیاتی و اهداف پیش رو در دستور کار قرار گرفته است. وی از استقرار حاکمیت شرکتی در بیمه معلم خبر داد و گفت: از آنجا که در فرآیند حاکمیت شرکتی سه اصل شفافیت، پاسخگویی و حفظ حقوق کلیه ذینفعان مورد توجه است در ساختار جدید بیمه معلم بر پیادهسازی corporate governance تاکید شده است.
رئیس هیاتمدیره شرکت بیمه معلم طراحی core insurance و سیستم یکپارچه بیمهگری را از دیگر برنامههای بیمه معلم معرفی کرد و گفت: از انتقادات موجود بر صنعت بیمه ضعف ساختار آیتی و فقدان سیستم یکپارچه بیمهگری است. در این راستا بیمه معلم برای گذار از بیمهگری سنتی به نوین، طراحی سامانه یکپارچه بیمهگری را در دستور کار قرار داده است. رئیس هیاتمدیره بیمه معلم در پایان از تدوین سیستم کنترل داخلی شرکت بیمه معلم خبر داد که حتی از سوی سایر شرکتهای بیمه نیز با استقبال مواجه شد.