بانکداری ایرانی - سازمان ملی هوا و فضای آمریکا (ناسا) ضمن تایید حمله سایبری هکرها به اطلاعات شخصی و کاری کارمندان و مهندسان فعال در این سازمان به افزایش احتمال این حملات در آینده هشدار داد.
به گزارش ایسنا، به نظر میرسد که داستان حملات سایبری و نفوذ هکرها به حسابهای کاربری افراد و کاربران برای سرقت اطلاعات شخصی و خصوصی آنها و سواستفاده از آن برای نیل به اهداف موردنظر خود تمامی ندارد و هر روز گزارش و خبر جدیدی در این خصوص منتشر میشود که نشان میدهد همواره بر اهمیت حفاظت از حریم خصوصی کاربران افزوده میشود.
حالا اداره ملی هوا و فضای ایالات متحده آمریکا (ناسا) ضمن تایید حمله سایبری و نفوذ هکرها به اطلاعات کارمندان، مهندسان و متخصصان فعال در این سازمان، به تازگی خطاب به کارکنان و کارمندانش هشدار داده است که به منظور محافظت از حریم خصوصی و اطلاعات محرمانه موجود در حسابهای کاربری خود، رمز عبور تمامی حساب های کاربری خود را تغییر دهند و مراحل امنیتی موردنیاز برای افزایش امنیت سایبری حساب های کاربری خود را فعالسازی کنند.
بر اساس گزارشی که در وب سایت هکرنیوز آمده است، در حمله سایبری اخیر به کارمندان ناسا که به نظر میرسد در تاریخ ۲۳ اکتبر رخ داده است، اطلاعات متعددی همچون رمز عبور حسابهای کاربری، کد ملی، تاریخ تولد و سایر اطلاعات مربوط به زندگی شخصی و هویت کارمندان فعال در سازمان ناسا در ایالات متحده آمریکا به سرقت رفته است.
به گفته سخنگوی ناسا، هنوز انگیزه و هدف هکرها و مجرمان سایبری که اطلاعات شخصی، محرمانه و کاری کارمندان و مهندسان این سازمان را به سرقت بردهاند، معلوم و مشخص نشده است اما به گفته کارشناسان، به نظر میرسد با توجه به اهمیت بسیار بالای فعالیتهای سازمان هوا و فضای آمریکا (ناسا) و موفقیت آن در عرصههای مختلف، هکرهای چینی و کره شمالی در پشت پرده این حمله سایبری بودهاند.
همانطور که در اخبار گذشته اشاره شده، سالانه شرکتها و سازمانهای دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و آسیبهای جبرانناپذیری میشوند که از جمله مهمترین آنها میتوان به حمله سایبری به شرکت مالی اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارتهای دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها و شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره کرد.
بنابراین میتوان گفت خطر حملات سایبری در کمین تمامی افراد، کاربران و شرکتهای کوچک و بزرگ در جهان است و دیگر نمیتوان ادعا کرد که کسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.