کد خبر: ۱۴۵۳۸۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۰۴ آبان ۱۳۹۷ - 26 October 2018
مدیرانی که در دستگاه های دولتی قرار است بر اساس قانون اخیر، بازنشسته شوند، تبدیل به سرعت گیرهای جدی برای تشکیلات تحت امر خود شده اند.
بانکداری ایرانی ـ مدیرانی که در دستگاه های دولتی قرار است بر اساس قانون اخیر، بازنشسته شوند، تبدیل به سرعت گیرهای جدی برای تشکیلات تحت امر خود شده اند.

فرهاد آگاهی، نائب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با  تسنیم،‌ ضمن اشاره به ضرورت افزایش سرعت و دقت تصمیم گیری ها در سازمان های دولتی که دستی بر تجارت خارجی کشور دارند اظهار داشت: متاسفانه باید اذعان کنیم در شرایطی که اقتصاد کشور در آستانه فشارهای جدید از ناحیه تحریم های نوامبر قرار دارد، مدیرانی که در دستگاه های دولتی قرار است بر اساس قانون اخیر، بازنشسته شوند، تبدیل به سرعت گیرهای جدی برای چابک سازی سازمان ها و فعالان اقتصادی شده اند.
وی ادامه داد: واقعیت این است که مدیران سالخورده و خسته ای که امروز امیدی به باقی ماندن در بدنه دولت ندارند، نه قدرت و سرعت تصمیم گیری های قبلی را دارند و نه انگیزه ای برای روبه رو شدن با چالش های جدید و پذیرش مسولیت تصمیم گیری های پر تنش و این موضوع سبب انباشت موضوعات سرنوشت ساز در پشت در اتاق مدیران و بلاتکلیف ماندن فعالان اقتصادی شده است.
آگاهی ادامه داد: در رده های بالای تصمیم گیری کشور، صحبت از این است که دوران حاضر، دوران جنگ اقتصادی است و بر بستن کمربندها و ضرورت افزایش آمادگی ها تاکید می شود و در عین حال شاهد هستیم که دستگاه های اقتصادی کشور یا فاقد مدیر و وزیر هستند و یا اینکه مدیران به جهت اینکه باید با صندلی های خدمت خداحافظی کنند، دچار تعلل، کاهش انگیزه و ضعف تصمیم گیری شده اند.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر این نکته که فرصت ها به سرعت درگذر هستند، تصریح کرد: اقتصاد و تجارت با هیچ کس تعارف ندارد و قوانین حاکم بر اقتصاد، شوخی بردار نیست و فرصت ها منتظر تغییر مدیران، باقی نمی مانند و قطعا با تشدید این بی توجهی ها، تهدیدها جدی تر و اثرگذار تر خواهند شد.
آگاهی افزود: تجار شناسنامه دار و تولید کنندگان، هم از سوی تورم و نوسانات ارزی، تحت فشار هستند و سرمایه هایشان کاهش پیدا کرده و هم به دلیل تعلل نظام تصمیم گیری در دستگاه های اقتصادی و تجاری، در حالت سرگردانی و بلاتکلیفی قرار گرفته اند و نه تنها نمی توانند از فرصت های بین المللی بهره برداری کنند، بلکه نگران درهم شکسته شدن دورخیزها و برنامه ریزی های خود هستند و این به معنای افزایش قیمت تمام شده تولید و تجارت و تحمیل هزینه بیشتر به مصرف کنندگان است.
وی افزود: تحلیل بسیاری از صاحبنظران این است که کشور باید به سمت یک تقسیم کار ملی و فراگیر حرکت کند و دولت در این میان نباید خود را اسیر و گرفتار مدیرانی کند که زنگ رفتنشان به صدا درآمده است و حتما باید برای این چند روز باقی مانده، چاره اندیشی کند.
آگاهی در خصوص بیم ها و نگرانی هایی که بابت خروج مدیران قدیمی از بدنه دولت وجود دارد، تصریح کرد: هرچند که آمدن مدیران جدید نگرانی هایی را بابت شیوع رویکردهای آزمون و خطا ایجاد می کند و یا اینکه ممکن است برخی مدیران بازنشسته، ساز و کارهای قدرت و نفوذشان در دستگاه های دولتی را به شکلی حفظ کنند تا به دنبال خروج از بدنه دولت، بازهم مسیر تصمیم گیری ها به ایشان ختم شود، ولی قطعا اگر مدیران جدید از تجربیات شکل گرفته در تشکل های تخصصی و صنفی، به صورت ساختارمند و هوشمندانه بهره برداری کنند، دولت می تواند چابک تر و پر انرژی تر به موضوعات ورود پیدا کند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: