کد خبر: ۱۴۲۹۸۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۷ - 22 September 2018

شهادت 10 نفر در حمله تروریستی اهواز

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: تاکنون شهادت 10 نفر در جریان حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح در اهواز قطعی شده است.

علی حسین حسین زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این حمله خرابکارانه و کور به مسئولانی حاضر در مراسم آسیبی وارد نشده است.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان افزود: شهدا اغلب از نیروهای سپاه، ارتش و مردم حاضر در محل رژه نیروهای مسلح هستند.

وی تاکید کرد: در این حادثه بیش از 20 نفر مجروح شده اند که احتمال افزایش تعداد شهدا با توجه به شدت جراحت مصدومان وجود دارد. 

به گزارش ایرنا، یک گروه مسلحانه تروریست وابسته به گروهک تجزیه طلب «الاحواز» روز شنبه در جریان رژه نیروهای مسلح به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس در اهواز پس از پوشیدن لباس مبدل سپاه و بسیج به جایگاه مسئولان و فرماندهان ارشد نطامی و انتظامی حمله کردند.
در جریان این اقدام چهار عامل این حادثه تروریستی کشته، زخمی و دستگیر شدند.
نظر شما