به گزارش ایسنا، علی شهری با بیان اینکه در شهر تهران ۱۶۸ مدرسه دوشیفته داریم اظهار کرد: اکنون مدرسه سه شیفته و بالاتر در تهران وجود ندارد.
وی افزود: ۷۵۰ مدرسه دوشیفته نیز در در شهرستانهای استان تهران داریم و به این ترتیب شمار مدارس دوشیفته در استان به ۹۱۸ مورد میرسد.
مدیرکل نوسازی مدارس تهران با بیان اینکه برای کم کردن بار مدارس متراکم باید تعداد مدارس دوشیفته بیشتر شود گفت: با توجه به ساماندهی نیروی انسانی و محدودیتهای موجود مدیران ناچارند بار کلاس ها را بیشتر کنند. ماه گذشته جلساتی با برخی مناطق داشتیم و اعلام کردند امکان افزایش شیفت هم وجود دارد. هرچند همکاران ما علاقهای به این کار ندارند و تلاش میکنند با افزایش بار مدارس همین وضعیت موجود را حفظ میکنند.
شهری افزود: اکنون تراکم دانشآموزی به طور میانگین ۲۴ نفر در هر کلاس درس است، اما این تراکم در استان تهران به بالای ۳۱ نفر در هر کلاس درس میرسد.
وی با بیان اینکه تهران به لحاظ سرانه فضای آموزشی در میان استانهای کشور از آخر رتبه چهارم را داراست و نیازمند اعتبارات ویژه است گفت: سرانه استاندارد فضای آموزشی به ازای هر دانشآموز ۸.۴ مترمربع است. میانگین این شاخص در کشور ۵.۱۸ اما در استان تهران ۴.۲ مترمربع به ازای هر دانشآموز است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران همچنین از تحویل و بهرهبرداری ۶۷ پروژه آموزشی با ۷۷۵ کلاس درس در مهر ۹۷ خبر داد و گفت: عمده این پروژههای آموزشی مربوط به مناطقی است که به شدت نیازمند فضای آموزشی جدید بودند. در شهرستانهای تهران در اسلامشهر، بهارستان، پاکدشت، پردیس، پرند، پیشوا، جوادآباد، چهاردانگه، دماند، رودهن، شهر ری، شهر قدس، شهریار، فیروزکوه، قرچک، کهریزک و ورامین مدارس جدید داریم و در شهر تهران در مناطق یک، ۴، ۵، ۱۱، ۱۲ و ۱۹ چند مدرسه جدید تحویل داده میشود.