کد خبر: ۱۳۵۳۲۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ - 05 June 2018
محققان و پژوهشگران به تازگی دریافته‌اند که هکرها می توانند با ارسال سیگنال‌های صوتی و فراصوتی به سخت‌افزارهای رایانه موردنظر حمله کنند و اطلاعات آن را به سرقت ببرند.

بانکداری ایرانی ـ محققان و پژوهشگران به تازگی دریافته‌اند که هکرها می توانند با ارسال سیگنال‌های صوتی و فراصوتی به سخت‌افزارهای رایانه موردنظر حمله کنند و اطلاعات آن را به سرقت ببرند.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت هکر نیوز، در سال‌های اخیر که حملات سایبری به شدت رشد کرده است، موسسه‌های تحقیقاتی و تحلیلی بسیاری در جهان هشدار داده‌اند که سال ۲۰۱۸، سال حملات سایبری و بدافزاری به سازمان‌های بزرگ، شرکت‌ها و نهادهای دولتی در جهان خواهد بود.

تحقیقاتی که به تازگی صورت گرفته نشان می‌دهد که هکرها و مجرمان سایبری قادر خواهند بود با استفاده از امواج و سیگنال‌های صوتی و فراصوتی، به سخت‌افزارهای رایانه همچون درایوهای رایانه (hard drives) حمله کرده و اطلاعات موردنیاز خود را از آن به سرقت برده و استخراج کنند.

مجرمان سایبری بدین منظور می‌توانند از اسپیکرهای خود رایانه موردنظر استفاده کنند و امواج صوتی و فراصوتی به سمت دستگاه الکترونیکی کاربران قربانی ارسال کنند.

بر اساس گزارش‌های منتشره، بدافزارها، باج‌افزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی بودند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده‌اند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آن‌ها شده است. طبق آمار، حملات سایبری در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی نیز به اوج خود رسیده و حالا خبر اینکه قرار است در سال‌های آتی اوضاع از این که هست هم نابسامان‌تر شود، بسیار نگران‌کننده به نظر می‌رسد.

همانطور که در اخبار گذشته اشاره شده، سالانه بانک‌ها، شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و آسیب‌های جبران‌ناپذیری می‌شوند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به حمله سایبری به شرکت مالی اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت‌های دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها، شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره کرد.

بر این اساس می‌توان گفت خطر حملات سایبری در کمین تمامی افراد، کاربران و شرکت‌های کوچک و بزرگ در جهان است و دیگر نمی‌توان ادعا کرد که کسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.

حمله سایبری توسط بدافزار واناکرای (WannaCry) به طور قطع یکی از مهلک‌ترین حملاتی است که در طول سال‌های اخیر صورت گرفته است .حملاتی که بدافزار واناکرای در سال گذشته به کشورها، سازمان‌ها و شرکت‌های بسیاری کرد، خسارات جبران ناپذیر بسیاری را برای آن‌ها برجای گذاشت. به تازگی نیز ویروس رایانه‌ای و بدافزار "خرگوش بد" سر و صدای بسیاری به راه انداخته است و به شرکت‌ها و بانک‌ها و موسسات کوچک و بزرگی در کشورهای مختلف بخصوص در اروپا حمله کرده و اطلاعات محرمانه آن‌ها را به سرقت برده است.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: