کد خبر: ۱۳۰۲۴۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۱۴ فروردين ۱۳۹۷ - 03 April 2018
یک مقام مسئول گفت: در صورتی که نوسازی بافت‌های فرسوده در مناطق مرکزی با سرمایه‌گذاری مناسب ادامه یابد شاهد اثرات مثبت آن در بخش‌های مسکن خواهیم بود.
بانكداري ايراني ـیک مقام مسئول گفت: در صورتی که نوسازی بافت‌های فرسوده در مناطق مرکزی با سرمایه‌گذاری مناسب ادامه یابد شاهد اثرات مثبت آن در بخش‌های مسکن خواهیم بود.

محمد امیرزاده رئیس کمسیون احداث و خدمات فنی و مهندسی اتاق ایران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه روند افزایش قیمت مسکن مانند دهه‌های گذشته نیست، اظهار کرد: با توجه به افزایش قیمت ارز و تورم در سال آینده، در بازار مسکن نیز افزایش متناسب با تغییرات قیمت را شاهد خواهیم بود.

رئیس کمسیون احداث و خدمات فنی و مهندسی اتاق ایران با اشاره به رکود مسکن، بیان کرد: رکورد در بازار مسکن باز می‌گردد به کاهش میزان ازدواج و زاد و ولد که تقاضا را برای مسکن کاهش می‌دهد، همچنین سرمایه‌گذاری در بازار ارز نیز بی تأثیر نبوده است.

وی با مثبت ارزیابی کردن طرح دولت برای نوسازی و بازسازی بافت‌های فرسوده مرکز شهر، تصریح کرد: در صورتی که نوسازی بافت‌های فرسوده در مناطق مرکزی با سرمایه‌گذاری مناسب ادامه یابد شاهد اثرات مثبت آن در بخش‌های مسکن خواهیم بود.

رئیس کمسیون احداث و خدمات فنی و مهندسی اتاق ایران با اشاره به تأثیرات مثبت رونق مسکن در اقتصاد، ابراز کرد: بازسازی و نوسازی در بخش مسکن باعت رونق اقتصادی و افزایش اشتغال در حوزه مسکن می‌شود. بخش مسکن مصرف کننده تولیدات داخلی کشور است از تیرآهن، دروپنجره، مصالح ساختمانی و لوازم برقی که در حدود ۱۰۰ قلم از آن در بخش مسکن استفاده می‌شود.  سهم مسکن در تولید ناخالص داخلی ۵ درصد است.

امیرزاده در پایان با بیان اینکه ارائه تسهیلات باعث افزایش قدرت خرید در مسکن می‌شود، گفت: افزایش قیمت مسکن باعث کاهش قدرت خرید مردم شده است و دولت می‌تواند با ارائه تسهیلات با نرخ سود مناسب رونق بازار مسکن را سرعت ببخشد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: